Betim Haftadayım her gece vajinadan progestan alıyorum . Sabah uyandığımda üç gündür su gibi akıntı oluyor devamı yok uyandığımda lavaboya giderken çamaşırımı ıslatıyor .. bunu progestan mı yapıyor merak ettim. Doktoruma sordum olabilir dedi fakat muayene gerekir dedi pazartesi gidicem inşallah .. aynı şeyi yaşayan oldu mu malum bu ilacın çok yan etkisi var ? Sadece ben de mi oldu acaba , yaşayanlar bilgilendirebilir mi 🌸
CgdmZtrk Betim progestan bende kullandım sabah kalktığımda ilacın kendısı su gibi akıntı olarak akıyordu. Belki ilaç akıyordur siz akıntı sanıyorsunuzdur.
busracan91 Betim 2 aydan fazladır kullanıyorum ben vajinal olarak. Günde 3 seferle başladım uzun zamandır günde 2 kez kullanıyorum. Evet akıntı yapıyor bende de oluyor. Çamaşırı ıslatacak kadar ama sadece o kadar devamı yok dediğiniz gibi. Bir de o ıslaklığı ellediğiniz zaman hafif bi yapışkanlık hissi veriyor ilaç olduğu belli yani deneyebilirsiniz ☺️ Normal vajinal akıntıda da artış yapabiliyor bu arada benim öyle oldu ve onun için ayrıca fitil kullandım herhangi bir sorun olmasın diye.
Kubrayy Betim evet su gibi akıntı oluyor şeffaf ,çamaşırımda ıslaklıkla çok karşılaştım ,daha önceki gebeliğimden biliyordum aslında ama yine terdirgin olup gitmiştim suyum mu diye suyu gayet iyiydi üzerinden baya zaman geçti hatta
Betim İlaç beyaz renkte akıyor onu ayırt edebiliyorum fakat üç gündür her sabah olan şeffaf su gibi o yüzden tedirginim
Syh42 Betim aynen öyle. Bir kaç kez korktum. Su geldi sandım. Ama kullanmadığım Zamanlarda olmuyordu. Tamamen ilaçtan kaynaklı. Çok fazla miktarda su gelmedikten sonra korkma
Zeyno274 Progestandandır o akşıma kötü bişi geçirme, eğer yan etkiyi çok yapmıyor ise gece yatarken ağızdan al bende vajinal kullanıyordum bendede aynı durum oluyordur şimdi gece uyurken ağızdan alıyorum
Betim Zeyno274 gece yatarken başka bir ilaç içiyorum🥰 ama deneyim bi yan etki yapmadı hiç böyle akıntı harici
Betim Kubrayy evet suyu iyisi benim de kontrol sürem de geldi zaten erkene çekip gidicem emin olayım tedirgin oldum 🌸
atescan27 Betim bende kullandım progestan vücut ilacın fazlasını akıntı şeklinde atiyomus bende altim islancak şekilde akıntım oluyodu
atescan27 Betim evet cnm afedersin altıma kaçırmış gibi ıslaklık oluyo korkmana gerek yok progestani kullanmayı bırakınca azaliyo normal gebelik akıntısı oluyo sadece