Tubis33 Selam kızlar, bugün çatı muaneesi oldum ve hiç canım yanmadı gerçekten. İçinizi rahatlatmak için yazmak istedim 🤗 korkmayın rahat olun saniyelik birşey ve acımıyor hiç 😊 bu arada 38+1im.
Linababy Tubis33 Sizin gibiler iyi ki var, bazı kesim kolunu sokup içerde çevirmiş gibi aktardığı için 😬
Ponciginannesi_ Tubis33 ya birşey sorucam canım. Bu makineyle bakılan ne oluyor ? O çatı muayenesi değil galiba
Tubis33 Linababy benide çok korkuttu burada okuduğum yazılar, ama korkulacak birşey yok içinizi ferah tutun 😊
Tubis33 Ponciginannesi_ çatı muane sini makineyle bakıyor canım ucuna jel sürüyor, daha sonra eline eldiven takıp açıklıgına bakıyor. İkisindede canım acımadı. 2 parmağını soktu tamam 😊
Sudeee07 Ponciginannesi_ birde smear testi var spekulum denen bi aletle bakıyor ya da vajinal ultrason bakarken makineyle bakıyor ince uzun birşeyi sokuyor ama hiç birisi can yakan şeyler değil çatı muayenesi de parmakla😊
Tubis33 Elizzz doktor ilk önce ultrasyon cihazının ucuna jel sürdü baktı çatıya içeride hareket ettirdi, daha sonra eldivenini taktı iki parmağıyla baktı. Kısacık sürdü bukadar 😊
Fatmanurszgn Evet ben de çok korkuyordum hatta vajinusmus geçmişim var doktorum çok yavaş davrandı önceden smear testi ve alttan muayene de olmuştum onlara kıyasla çoook daha kolay. Evli bir kadının çok rahat olacağı bi muayene bildiğiniz içinizi parmağıyla yokluyor bu kadar
Fatmanurszgn Hatta ben burada okuduklarımla o kadar kasmışım ki acımamasına rağmen kasmışım doktor dedi ki tek parmağımı Bile çok sıktın. Haftaya iki parmakla bakıcam korkulacak bi şey olmadığını anla diye tek parmakla baktım dedi
Ponciginannesi_ Tubis33 ya bana 3 hafta falan öncesinde doğumhanede yaptılar ama senin dediğin gibi eliyle bakmadılar. Çubuk gibi birşey soktu ama çok soktu. O başka birşey mi acaba diye düşündüm
Ertugrul-23 Kesinlikle öyle bnde dün oldum. 10-15 saniye Bile sürmüyor. Ben kendimi biraz kastım diye saniyelik bi acıma oldu rahat bıraksam anlamazdım bile. Hiç korkulacak bişey değil bnce de ama tabi doktordan doktora da değişebilir davranış yumuşaklığıyla da alakalı biraz.
Tubis33 Ponciginannesi_ çubuk gibi bişey dediğin ultrasyon cihazı olabilir mi canım? Oda hiç can yakmadı aslında ama seninki farklı bişeyse bilemem. İlişkiye girebilen her insanın o cihazdan canı yanmaz diye düşünüyorum
Ponciginannesi_ Sudeee07 ağrılarım vardı acilden gitmiştim o zaman yapmışlardı. Ama benim canım baya yandı çok içeri soktu. Şimdi haftaya doktorum yapacak biraz panik oldum
Ecrinbzkrt Bende ayın 8 ınde olucam tedırgın degılım cunku daha oncesı kamerayla bakılmıstı hıc canım acımadı ıkı parmakla da acıyacagını dusunmuyorum ya anneyız katlanıcaz bazı seyelre artık🥰
Sudeee07 Ponciginannesi_ yapan kişiden de fark ediyor canım kendi doktorun daha dikkatli yapar diye düşünüyorum acilde genelde dikkat etmiyorlar sen kendini kasma yeter incecik bişey zaten 😊
Ponciginannesi_ Tubis33 ama ebe dediki doğum zamanında yapılan muayeneler böyle canını yakmaz. Şu an canın yandı ama o zaman zor olmaz dedi