Gocmnn Detaylı ultrason randevusuna giderken ikili ve dörtlü tarama testi sonuclarını istediler ama 2li tarama kagıdını bulamıyorum sizden de istemişlermiydi kızlar?
Mrv2 Gocmnn canım ben ayrıntılıya gitmeden bir gün önce arayıp kahvaltı yapıp gelmemi tatlı şeyler yememem gerektiğini söylediler gelirken ikili test sonuçlarını ve ilk 3 ayın ultrason fotoğraflarını istediler aklında olsun seninde 😉
DilanDag Gocmnn benden istemediler çünkü doktorum bana vermemişti kendisi sistemeden bakmıştı, detaylı ultrason da istemediler,ki kendileri sistemden görmesi lazım aslında
Lidyaa33 Canım ben daha gitmedim detaylıya haftaya gidicem isteyeceklermi bilmiyorum ama sonuçlar e-nabız da olması lazım zaten. E devletin varsa ordan baksana
Gocmnn Lidyaa33 ayy aklıma gelmedi hemen bakıyorm canım sagol 🙏 istediler yapılam testlere bakıcak doktor önce heralde bide eşleri almıyolar korona yüzünden 😞
Lidyaa33 Rica ederim canım inşallah bulursun orda sonuçları. Aslında doktor da oradaki sistemden görür ama sen yine de bak emin ol 🙂
Gocmnn Mrv2 ya işte 4lüyü buldum da 2li kağıdı bilmiyorum nereye girdi 🤣 ozaman ben ultrason fotolarını da alim yanıma
Mrv2 Mutlu_hamis kese şekilleri ve belirli ölçümler yazdığı için gerek o zamandan Allah korusun bi olumsuzluk olup farkedilip edilmediği konusunda bilgi vermek için isteniyor canım
tugbaayaz Gocmnn ben götürmeyi unutmuştum detaylıyı yaptı doktor ama onlarıda görmem lazım dedi eve geldik aldık götürüp gösterdik