Elmaveannesi Cemrenur bende oluyor bidahaki kontrole kadar icim icimi yiyor acaba saglikli mi acaba kalbi atiyor mu diye.. sedyeye yatarken bile dua okuya okuya yatiyorum nolur bisey olmamis olsun diye
Merve1192 Cemrenur evet bazen bu düşünceler beyinimi kemiriyor ya bişey olduysa ben farkında bile olamam falan diye düşünüyorum sonra kendimi rahatlatiyorum kötü düşünme diye çok değişik bir duygu
Sirinanne Merve1192 ikili üçlü hatta dörtlü yerine geçiyormuş. %99 sonuç veren bir kan testi. Yurt dışına gönderiliyormus ama maliyetli tabii. Diğerleri kesin değil diye onlara ödeme yapmayin bunu düşünebilirsiniz dedi. Zaten kafam karışıktı şimdi hepten karıştı.
Elif_sn Kızlar progestan kullanan var mı aranızda ben 8+2 yim lekelenmem olmuştu artık olmuyor hep mi kullanacam merak ediyorum benim gibi olan var mı 🥰
Kubrabulutt31 Elif_sn canım benim 3. Hamileliğim diğerlerindede kullanmıştım hep, düşük riski olanlar için veriyorlar ben diğer ikisini 20 haftalıkken kaybettim bu hamileleğimdede kullanıyorum doğuma kadar kullanılıyormuş, çok rahatsız edici ama sabredeceğiz
brcbr Elif_sn bende kullanıyorum ağrım vardı bide kanama vardı 3 haftadır faln kullanıyorum çok şükür geçti sıkıntılarım daha da kullanıcakmıyım merak ediyorum açıkcası cidden çok rahatsız ediyor:/
Kubrabulutt31 Gd1992 inan söyledi ama hatırlamıyorum çünkü benim ilk sorduğum rahim ağzım kaç santim olmuştu bende rahim ağzı kısalığı var çarşamba dikiş atılacak sadece onun kaç ml olduğunu hatırlıyorum
Tomrisme Cemrenur Sürekli dua ediyorum bu konuda Allah’a sığınmaktan başka çaremiz yok diye kendimi ferahlatıyorum.
Cemrenur Tomrisme hissediyor musunuz sizde öyle 😔 sadece ben tek mi öyleyim icime mi doğuyor diye korkuyorum 😞
Elif_sn Kubrabulutt31 bende bi kürtaj olmuştum canım o yüzen düşük tehlikem galiba bende 3 ay sonunda bıraktırır diye düşünmüştüm 🙈
Kubrabulutt31 Cemrenur sadece sana özel bir duygu değil canım merak etme sanırım her hanile bayan bu duyguları yaşıyor doğana kadarda geçmez bence bu tedirginlik
Merve1192 Sirinanne evet olasılıkli sonuç almak için test yaptırmak bana da hiç mantıklı gelmiyor üzerine olasılık üzerinden hasta mı iyi mi düşüncesi ve boş yere masraf olacak… Dediğiniz test kaç lira acaba araştırmak lazım sonucu kesinse en azından onu yaptırmak daha mantikli
Sedaca Bebek hareketlerini hisseden var mı aranızda 🥰 Ben hissediyorum göbek deliğimin hemen altında doktoruma da soyledım olabılır dedı bu ıkıncı gebelıgım
Merve1192 Sedaca ben ilk kez bugün yemek yerken hissettim ama bebeğin hareketi miydi bana mı öyle geldi bilemiyorum 🙈 çok güzel bir duygu ama bebeğinin hareket ettiğini düşünmek bile çok güzelmiş🥰
Elmaveannesi Sedaca bende 11+4 oldum arada boyle gobek deliğinin altinda seğirme gibi 2 3 saniyelik kipirti gibi oluyor bilemiyorum belki baska bisey ama bi kıpırtı hissediyorum arada :)