Merve1192 Sirinanne gidemedim canım ya beklicem artık üç hafta daha🙈🥰 ama rüyamda bugün erkek çocuğum oluyor ismi de ayaz mis geçenlerde de kız görmüştüm çok merak ettiğim den galiba😅
Sirinanne Merve1192 kıyamam hayırlısı ne ise öyle olsun tabii. Benimde kontrolüm yarına cinsiyeti de öğreniriz muhtemelen. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏
Merve1192 Edakoc canım benim de13+1 son bir haftadır çok halsizim yani dönem dönem değişiyor ağrım halsizligim vs çok asiri değilse normaldir diye düşünüyorum
Merve1192 Edakoc evet benim de arada oluyor bel ağrısı kasik ağrısı halsizlik bulantı hepsi oluyor geciyor. Hatta nöbetleşe geliyorlar diyebilirim 😅 boş bırakmıyorlar sagolsunlar🙈 Rabb’im bebeklerimize sağlık versin de geçer gider bu hallerimiz💕
Papatyali Merve1192 12+6 yız haftaya kontrolüm var cinsiyet öğreniriz inşallh bulantılar geçti karnımda hafiften belirmeye başladı ☺️
Papatyali Edakoc aynıymışız bende 12+5 teyim bel ağrısı normal ama yorulmamakta fayda var dinlen bol bol 👍🏼
Silay35 Edakoc Ben 10 hafdalıkken çok şiddetli bel ve sırt ağrıdı çektim dr ters bir şey yapmışsındır dedi ama yapmamıştım.
Merve1192 Sirinanne ayy çok heycanlisindir şimdi 🥰 güzel haberlerini bekliyorum doktor sonrası yaz tamam mı canım♥️
Sirinanne Merve1192 canım cumartesi gittik çok şükür testleri iyi geldi. Minnoş kıpır kıpır çok hareketli. Senin kontrolün ne zaman?
Hulyaserkan Merve1192 aynen canım sonuçlara takılmamak lazım sırf prosedür gereği yapılıyormuş gibi geliyor bana çok da gerekli değil
kymt_17 Canlarım 13+3 olduk biz bugün bebegin kıpırdanmalarını hisseden var mı aranızda ya da e zaman hissetmeye başlarız
Zeyno25-bykl kymt_17 çok az böyle icinde bişey pıt yapiyo gibi ilk defa hissettim yattigim zamnada karnım seyriyor gibi pıt pıt atiyo 🥰🥰
Zeyno25-bykl 13+2 oldum hala test yaptırmaya gitmedim 13. Haftanın son günü gitmek istiyorum acaba olurmu hem cinsiyetide öğrenmiş olurum belli olduysa bilgisi olan yazarsa sevinirim
kymt_17 Zeyno25-bykl canım ben ikili test yaptırmadım o konu hakkında bilgim yok acıkcası Cinsiyette ben gecen hafta gitmistim kız gibi ama.henuz belli degil dedi bir ay beklememiz gerektiğini söyledi
kymt_17 Merve1192 arada ben de birseyler hissediyorum ama ayirt edemiyorum ilk annelik boyle galiba🤗🤗
Merve1192 kymt_17 çoğu kişi 20. Haftalarda hissediyormus ama bu da bireysel birşey bence herkeste aynı olmuyor 😊 biz şanslı gruptayiz diye düşünüyorum erkenden hissediyor olmak olmadık anlarda onu hissetmek destek oluyor insana😍