Gkkk Bizde 12+5 olduk bugün. Bende ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. Ama cinsiyetini öğrenemedik ters duruyordu 😅
Bekliyoruz123 Bizde 3 gün önce gittik 2’li testi yaptık çarşamba sonuçları alacağız. Cinsiyetine kız ? Dedi ama emin değilim dedi çarşamba gittiğimde tekrar baktıracağım merak ediyor insan 🍓 12+6 cinsiyet belli olur mu tam anlamıyla sizce ???
Tomrisme Bekliyoruz123 canım bence çok emin olmamak gerekir detaylı ultrasona kadar 13+2’yim doktor kesinlik vermeden erkek dedi 20. haftama kadar bir şeyler almayı düşünmüyorum her ihtimale karşı
Tomrisme Gkkk ☺️ Ben kızım olacak gibi hissediyordum ama bugün pipi gibi bir şey gördük hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinler
Mrvemre2106 Merve1192 kesinlikle öyle Rabbim koruyor bebişlerimizi doğru diyorsun iyi düşünelim iyi olsun tabiki ☺️
kymt_17 Eemmyy bizde oyle canım 11+2 haftalık olduk biraz daha bekliyoruz düşükten sonra insan daha tedbirli olmaya çalışıyor artık 😔
Elif_sn brcbr erkek bebeklerin tutunması zor oluyormuş canım seninki erkekmiş 🥰 bende merak ediyorum cinsiyeti 🥰
Sirinanne Hepimizin test ve cinsiyet duyma dönemi. 🤗 Ne güzel. Rabbim sağlıkla hep güzel haberlerini paylaşmamizi nasip etsin inşallah.
brcbr Elif_sn öylemiymiş bilmiyordum bak tutunmuştur inşallah ozaman🥰🥰seninde gönlüne göre olur inşallah öncelik sağlık tabii
Merve1192 Minnoskaan ben decavit kullanıyorum sadece bu perşembe kontrolum var bakalım değişecek mi 😊
kymt_17 Minnoskaan Kuzum ben sadece folik asit kullanıyorum saglık ocagındaki ebe kan ve demir ilaci verdi doktorum gerek duymadi degerlerine gore konusuyor doktoruna mutlaka sor😊
Brfn62 Gedonas17 merhaba bende 12+3 bugün gittik ikili test için ense ve kemik yapısına göre doktorum %70 erkek oldugunu söyledi 😊
Gedonas17 Brfn62 banada kıza benzediğini söyledi ilkinde de ayno doktor a gitmiştim onda da erkek olduğunu bilmişti😊😊
Merve1192 Cemrenur benim bilgim yok canim ama forumda bazı kişiler 11. Haftada yaptiracaklarini yazmislardi