Merve1192 Merhaba kızlar 11. Haftayı tamamladım ve fikir alışverişi için böyle bir sohbet ortamına ihtiyaç duyuyorum, takipli konumuz yapalım ve sonuna kadar burdan haberleşelim ne dersiniz😍😍
Tomrisme @MerveA2020 Halimekinali123 Birlikte ilerleyelim ☺️ Edizinannesii Sen de bizdensin çok fark yok🌸☺️
esraaarslan Gozdeyuksel aynen öyle ama bu hafta benim fark edeceğim şekilde biraz çıkıntı var ama dışardan anlamayabilirler. 😂😂
Edizinannesii Gozdeyuksel valla canım benim göbek aldı başını gitti bende anlamadım iç karnım darmıymış neymiş bildiğin 6 aylık gibiyim ben 😂
Saadetctk Gozdeyuksel daha cok erken canim benim gobegim 6 inci ayimda cok hafif cikmisti suan 9 uncu ayimdayim goren daha kac ayin var diyor😁 2 haftam var doğuma dedigimde neyyy biz 5 6 aylik.sandik diyorlar. Her insanda farklidir geçen 16 haftalik.birini gordum 38 haftalik karnim gibiydi. Ic karniniza bagli bi durum
esraaarslan https://hizliresim.com/RxKBaL kızlar nub teorisine göre cinsiyet tahmin edebilir misiniz 🥰
Caglanuroney esraaarslan bişey sorucam ya ben 10 haftalık hamileyim ama benim ultrason fotoğrafımda bebek sizin ki kadar büyük ve belli değil tam şekli sizin ne zaman böyle oldu acaba
Merve1192 esraaarslan biz aynıyız ya resmi görünce çok heycanlandim sekizinci haftada gitmiştik doktora 12. Haftada gel dedi bakalım haftaya nasıl olacak sürekli aklımda 🙈
Bs3547 esraaarslan merhaba bende 13+6olduk cinsiyet öğrenmedik henüz ama sizin ultrasona ![![![benziyor)) )
ElifKirazzz Zeyno25-bykl Zeyno25-bykl Eemmyy Eemmyy Bende düşük yaptım bundan önce daha yeni sayılır ama Allah tekrar kısmet etti çok şükür bizde sizinle aynı düşündüğümüz için ailelere bile söylemedik 😊
Sirinanne Bende 11+0 ile çok mutlu olurum paylaşım yapmaktan. Tam ikili test dönemi bende birileriyle dertleşmek istiyordum:) daha çok çevremize de haber vermedik. Sizler paylastiniz mi bu güzel haberleri?
Zeyno25-bykl Sirinanne sadece eşimin ailesi ve benim ailem biliyor anne ve babalarının onun dışında daha kimseyle paylasmadik
Merve1192 Sirinanne biz ailelere söyledik sabredemedik onlar da gizlemiyorlar sagolsunlar baya herkes duydu yani 😅 paylaşmak güzel ama Allah korusun bir aksilik olsa herkese kötü haber vermek zor olur Rabb’im uzak etsin ♥️
Eemmyy Sirinanne eşimin bir we benim bir arkadaşım biliyor. Onun haricinde aileler dahil kimse bilmiyor bizde☺️
ayse_s Caglanuroney ultrason aletiyle de alakalı olabilir canım o. Eski aletse çok net olmuyor görüntü ben de yeni fark ettim, öyle olduğunu düşünüyorum yani🤗