Almira89 Duyduy inanilmaz guzel yazmissiniz. Allah tez zamanda bebeginize kavustursun, saglik, sihhat, afiyet versin. Meryem otunu ilk defa duydum bilgi verebilir misiniz.
Duyduy Almira89 bende burada yazanlardan öğrenmiştim. Aktardan birtane aldm 8tlye. Ele benzeyen bir yapısı var rahmi temsil ediyor dua edilip sıcak suya konuyor sancı geldgni hissettgnizde saatler içinde o açıldıkça rahimde açılıyormuş sıcak suya koyduktan snrada bir çay kaşıgı attm agzıma allaha dua ederek... inanç 😊 internetten bir bakın derim
Obsesifk Duyduy kilolarımız aynı o yüzden ekstra ilgimi çekti hikayen çok güzel bir doğum olmuş inşallah en kısa sürede sağlıkla oğlunada kavuşursun 🙂
ZeynepDemiraglar Duyduy sonunda dogurdun duyduycugum 😊😊 Okurken bi ara göz yaşlarıö geldi Rabbım saglıcaklı büyütsün inşallahh Üzülme Her bebekte çıkıyor sarılık Rabbimm şifasını versin inşallahhhh
Duyduy ZeynepDemiraglar eveet dogurdum btti, şimdi önümdeki badirelerle savaşıyorum bebiş için damızlık inek modunda pompayla geziyorum evde 🤭 inşallah canııım hastaneden döndük şimdi buruldk yine biraz bekliycez sanrm daha, allah şifa versin yavrularımıza 🙏🏼🙏🏼 Teşekkr ederim iyi dileklern için ☀
MervemitYldrm eymenelif aynen öyle bana öyle şeyler anlatıyorlar ki poposu falan yırtılmış güya bilmem ne yani diyorum vajina aciyormu çocuk çıkıyor diye sonradan yok diyorlar zaten aciyor olsa nasıl açılmasını beklesinlerki demekki bı bildikleri var doktorlar oraya işkence için goturmuyolar doğuma bizi vla Allah ıslah etsin 😬
eymenelif MervemitYldrm onemli olan o gelen sancilari sakin karsilamak bagirmakta en dogal hakkin ay ben kendimi sikayim bagirymda bana bisey demesinler diede birsey yok dogumu biz yapiyoruz sonucta sanci gidince dinlenip guzel dusunmeye o kadar firsati oluyorki insanin o arada ben dua ediyordum nefesimi toplayip bebegim seni kucagima almam lazim biran once deyip cok sakin karsilayabiliyordum boyle dusunnce diycegim o ki ister istemez kolay hicbirsey yok caninindan can cikicak o kadarinada katlanabiliriz biz anneyiz o dogum sancilarida mecbur olucak ama ilk doguranda biz olmucaz o sancilardan sonrada kesiydi suydu buydu birak vajinayi kolunu kesseler gozune gelmez insanin bunu dogum sancisinin korkunclugu icin soylemiyorum yoruluyorsun artik ciksin diye artik gozune glmiyor o catala cktktan sonra..😊
YesimEmre Duyduy canım hayırlı olsun öncelikle 😌inşallahh bebeğinde en kısa zamanda daha iyi olacaktır . Gerçekten çok açıklayıcı bi anlatım olmuş gözümüzde canlandı 😂 ben sezeryan olucam gerçi ama olsun çoğu kişiye motive etmişsindir 😌 bu arada ben Yeşim kayınvalidenin oturduğu binada oturan hani😘
Duyduy YesimEmre aaay canım Tesadüfe bak. İnşallah canım yaa valla sürekli dua ediyorum ne zor şeymiş ondan ayrı kalmak... hastaneden geldik gene buruğuz. Duanı eksik etme lütfen 🙏🏼 Hayırlı olsun bu arada sanada 💕
YesimEmre Duyduy evet duymuştum Doğum yaptığını Burada görünce yazdım 😌 çok üzüldüm kaç gün kalacak hastane belli mi inşallah bir an önce evinize birlikte çıkarsınız 🙏🏻 Dualarımdasın inşallahh🙏🏻 Çok teşşekür ederim 💓
Minanin_Annesi Duyduy Allah sağ salim iyileşip kucağınıza alırsınız inşallah 😊 ne güzel bir doğum hikayesi bizimle paylasmissiniz inşallah bende sizinki gibi güzel ve kolay bir normal doğum gerceklestiririm inşallah
Duyduy YesimEmre doktor degerlerini düşürmeye çalışıyor ama bugun yükseldi biraz gene dedi. 4-5 gün içinde ya iyiye gitcek tedaviye cevap vercek yada yatışı 10güne kadar uzayacak gene takip etçekler. Net konuşmuyor oda tam takipteler açıkçası. Hepimiz bekliyoruz. Var mı sosyal medya hesabın ekleyeyim seni Yeşimcim
YesimEmre Duyduy Allahım şifa versin canım ya inşallah sağ Salim gelsin görmeye geliriz inşallah 😌😌 tabi yesimdrms ismim
Ebrfth Duyduy kaç kilo kaldınız doğumdan sonra peki maşallah allah saglıkla buyutmeyı nasp etsın doğum hıkAyenize bayıldım rabbim tez zamanda bizi de kurtarır ınşallah normal doğumlaa🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Duyduy Ebrfth amiin canım inan süt sagıp hastaneye git gel yapmaktan tartılmak aklıma gelmedi. Zaten 12-13 kilo civarı aldım. 4kiloya yakın çocuk zaten, çocugun eşiydi suyuydu gitmiştir herlde 5-6 kilo. Ama doktorum ödemimin bu hafta biraz artacagını sonra azalacagını söyledi. Ellerim şiş hala.
Denizim Duyduy tebrik ederim Allah anali babali buyutsun, insallah tez vakitte iyilessin bebeginiz🙏🏻🌼
sbl89 Duyduy çok geçmiş oldun gözün aydın ne güzel anlatmışsın yaşadıklarını Rabbim şifalar verdin inş bir an önce kavuşursun yavrucuğuna 🙏🏻
Fatos_celik Duyduy rabbim acil şifalar versin inşallah sağlıkla alırsın kucagina rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın
MedineBrls Duyduy Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur bebeğiniz sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz🙏😌