Selam kızlar. Sürekli okuyorum bide ben yazayım belki umut olur dedim. Kendimi özet geçeyim 29 yaşındayım , adalet bakanlığında memurum . 21 yaşında evlendim . Hikayeme geçeyim 14 yaşında adet olmaya başladığım dönemlerde. Beri hep adetlerim sıkıntılı geçti ilaçlarla söktürücülerle adet olurdum. Hatta 18 yaşında 9 ay kullandığım adet düzenlesin diye verilen. Doğum kontrol haplarının yaptığı basen kiloları o kadar üzmüştü ki beni :( doktorlar hep polikistik over in var ileride çocuk açısından sıkıntı yaşayabilirsin tedavi görmen gerekir v,s derlerdi. Eşimle evlenmeden önce 5 yıl görüşmüştük ve ona da bu durumu anlatmıştıM . Ama eşim hep asla inanma Allah tan başkası bilemez derdi . Benim üzüntüm ise eşimin aşırı çocuk sevgisi ve hep bununla imtihan olacağını düşünmemden dolayıydı. evlendikten 20 gün sonra Rüyamda hamile olduğumu gördüm bu Arada rahatsızlığım oldu malum yeni evli bayanların mantar enfeksiyonu yaşaması :( doktora gittim tabi ilaçlar verdi bende ilaç kullanmak istemediğimi önce test yaptırmak istediğimi söyledim . Doktor da ultrason a baktık günün de geçmemiş hamile değilsin boşuna test yapma dese de ben ısrarla kan tahlili yaptırdım . Öğlenden sonra sonuçlarım çıktı ve doktor dan mıy mıy bir ses hmm gebesin dedi :))) evlendikten tam 9 ay sonra büyük kızım dünyaya geldi . Şükür dedik oldu bi tane . Sonra yine benim adet düzensizliği adet zamanı kist büyümesi derken rahatsızlıklar çoğaldı . Dr a gittim hormonların çok bozulmuş ikinci çocuk için hemen düşün derim dedi Dr yoksa olmaz dedi bende kızım küçük diye 2 yıl bekledim. 2 yıl sonra korunmayı bıraktıktan 10 gün sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim :) mucize bebekler derdi doktorum . Şimdi büyük kızım 1. Sınıfta küçük kızım 3.5 yaşında . Korunmayı bir yıl kadar önce bırakmıştım çünkü artık adetlerim berbat duruma gelmişti doktor artık olmaz çünkü tam adet döneminde kistlerin büyüyor demişti . Bu sefer gerçekten doğru ki dedim korunmadığım halde 7 ay boyunca hamile kalmamıştım . Kuzenim civan perçemi iç hemen adeti söker dedi bende ilaçlar sökmedi o nasıl sökecek dedim ve denedim ertesi gün adet oldum ve adetimin bitiminde de 3. Bebeğime hamile kalmışım 🙄 şimdi 3 numarayı bekliyoruz teyzeleri . Sürpriz oldu ama baş göz üstüne ne diyelim . Bu arada 9 yıldır bel fıtığım var ve bazı doktorlar sezaryen desede iki çocuğum da normal Doğum . Bu konuda da en büyük tavsiyem kesinlikle çatı muayenesi . Eğer çatınız genişse normal yapabilirsiniz . İnanmayın öyle her çocuğun olmaz diyene . Herşey Rabbimden geliyor . Kabul olunacağına inanarak dua edin 🤲🏻 İyi geceler doğurmuş veya doğurmamış ama yüreğinde annelik duygusu olan tüm kadınlara ✋🏻