Clementine_ Hanımlar mide yanması için gaviscon şurup gebeler içebiliyor mu doktoruma soramadım bilen varmı
-ikincikez-55 Clementine_ Evet içiliyor. Hatta Rennie diye bi surup var oda iciliyor doktorum 2gun önce yazdı aldim ama daha kullanmadim.
Senemgltkn Clementine_ gaviscon yada gasvin veriyorlar doktorlar. Gavisconun da üretimi durmuş diye duydum inşallah yalandır 😂
melikekayi Merhaba, gaviscon ve rennie şurup hamileler içebiliyor rahatlıkla alabilirsin. Ben rennie bağımlısı oldum diyebilirim 😃
Clementine_ Çok sağolun gecenin bu yarısı midem cayır cayır Allahtan evde bu şuruptan vardı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rwyayagmur Senemgltkn evet canm üretimi durmuş dogru duymus sun bende taam bagımlısı oldum şansıma ılac bitti baska bir ilac yazdı doktorum rennie diye buna başladım oda cok gzl gerckten cok sukur bsey bulabildim 🤦♀️
Senemgltkn Rwyayagmur bana da bugün doktor rennie yazdı onu kullanıcam inşallah bana da iyi gelir gasvine alıştım ama bakalım
Busimss Clementine_ içebiliyor canım hatta rennie bile içebilirsin doktorum bana ikisinden birini demişti ben rennie seçtim İnan müthiş rahatladım doktoruna sor ve zaman kaybetmeden kullan bence
civcivimmm Clementine_ içebilirsin bana kbb doktoru yazdı ama bana gaviscon yaramadı kadın doğum doktorum rennie duo yazdı onunla sarılıp uyucam yakında 😄