Mucizemm37 Normal dopumdan çok korkuyorum ama sezeryanda da korkuyorum çğnkü sezeryanda daha sonradan ağrı ve sıkıntılar yaşanıyor . Normal doğumu yapbileceğimi düşünemiyorum bile nasıl aşıcam bu konuyu ??
Ygmroglcn Mucizemm37 canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama kendini normal sezeryan diye şartlama kesinlikle çünkü o işe bebişlerimiz karar veriyor ben mesela sağlıkçıyım evet normal doğum sağlıklı ama çatım dar mecburen sezeryan olucam kötübir durum mu tabiki hayır sonu güzel olucak bebeğime kavuşucam💕kesinlikle sende hep sonuna odaklan
Pinarx07 Mucizemm37 aynisini bnde dusunuyorum dogum agustos sonu dusundukce icim daraliyo normal istiyorm ama ondada cok sanci oluyomus digerindede kesiyolar iki ucuda kötu 🙄
Siibeell Mucizemm37 çok güzel çok kolay normal dogum yapanlar var hikayelerini yazıyolar onları oku onlarda hiç kendilerinden beklemiyoken iyiki normal dogum yapmışım yazıyolar normali sezeryanı önemli değil ama korkulcak bişey yok her kadının bünyesi farklı illaki doguracaksın o çocuk çıkacak içerden korkmanın anlamı yok çatır çatır doguracaksın ben herkese güveniyorum 😂
Kaderdrsun12 Bende çok korkuyorum titremeye başlıyorum hemen ölürsem diye korku geliyo içime 😔 bu 3. Gebeliğim ve 2. Doğumumdan sonra panik atak oldum tekrarladı bugün doktoruma çok korkuyorum ölücem gibi dedim allah korusun akşına getirme öyle şeyler dedi 😔
HnY Yani zaten korkunç bir sey bence. Korkman normal. Korkmayan yok ki. Sen yine de iyi düşünmeye çalış ve sakinles bir şekilde doğacak sonuçta ama sezeryan ama normal..
Busu Siibeell 🤣🤣ben de korkmuyorum onu oraya koyduysam doğurucm diyorum ☺️☺️ Korkunun faydası yok rabbim ne eylerse güzel eyler tüm hamileleri bi nefeste kurtarsın insallah
Siibeell Busu aynen öyle korksanda dogurcaksın korkmasanda dogurcaksın o yüzden korkup iyice kendini strese sokmaya gerek yok dua edip kolay dogumlar düşüncez benimde hiç korkum yok 🤗
Busu Siibeell aynen öyle korkunca daha kötü oluyor arkadaşımn herseyi normal ilerledi ama o gün çok korktuğu için kasılmaları oldu hemen sezeryana döndü o yüzden kasmaya gerek yok vakti gelince bi şekilde çıkıyor