AknNurYamanErgene Merhaba arkadaşlar 25+6 haftalık hamileyim doktor bu haftaki kontrolümde bebeğimin baş ölçüsünün küçük olduğunu söyledi böyle bir durum ile karşılaşan var mı?boyu kilosu 25+6 iken kafa ölçüsü 22+6. Karşılaşan varsa bildiklerini yazabilir mi
Aslihan26 AknNurYamanErgene benimde bebeğimin kafa ve vücut ölçüsü 10 gün geriden geliyor ama doktor bi problem teşkil etmediğini önemli olan bu aranın açılmaması dedi
Suzan AknNurYamanErgene benim de 10 gün kadar geriden ölçülüyor. Doktor önemli olan kafa gelişiminin devam etmesi dedi. Kimisinin kafa yapısı büyük olur kiminin küçük biraz yapısal bir durummuş yani.
AknNurYamanErgene Aslihan26 benimkisi 3 hafta geriden geliyor doktor yapısal olabilir dedi ama benim içim pek bir huzursuz 😟 kaç hafta gerilemeye kadar normaldir acaba
Aslihan26 AknNurYamanErgene ya şöyle doktorum beni perinatolojiye yönlendirdi. Ordaki doktor 2 2,5 haftayı geçmemeli dedi. Ama her bebek farklıdır doktor sıkıntı olursa söyler zaten çokta sıkıntı yapmayın
Suzan AknNurYamanErgene içimizi ferah tutalım ki bebeklerimiz de strese girmesin içeride.☺ Bir şey olmayacak Allah’ın izniyle ☺
Dnzsevval Benim de bacak boyunun kisa oldugunu soyluyor doktorum ve bu durumdan cok korkuyorum. Insallah saglikli bir şekilde kucaginiza alırsınız bebeğinizi. Su durumda doktorlarin agzindan iyi bir sey duymak icin can atiyorum😑😣