Gul_tayfun38 Kızlar cinsiyetı kaçıncı haftada ögrendınız benım yarın kontrlum var 12+5 acaba bi tahminde bulunurlar mı
Aydeniz09 Gul_tayfun38 19. Haftada öğrendik. Sizin haftalarda söylese de kesin olmayabilir değişebilir. Cinsiyet için az daha sabır 🙏🤗
Kubra54 Gul_tayfun38 bende 12+5 kontrole gittim geçen hafta erkek diye tahminde bulundular tabi net değil 😂 kızım için gittiğimdedr erkek demişlerdi bu haftalarda kız çıktı 😂😂😂
Fasulye52 Gul_tayfun38 12.haftada tahmin etti doktorum çok erken ama dedi ama 17.haftada tahmini doğru çıktı 🐣
yumukeller Gul_tayfun38 benim 13. Haftamda galiba yada daha öncesi %95 kız dedi. Artık %100 kızım oluyor. Sizde ogrenirsiniz inşallah tahmini bişey 😊😊
Gul_tayfun38 Aydeniz09 yaaa öyle mii insan meraklanıyor 1 kac arkadaşım 13 te ogrendım diyince işte bende bir ümitt 😂🤗
Gul_tayfun38 Aydeniz09 Bu arada Rabbim eli ayağı duzgun sağlıklı bir sekılde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Gul_tayfun38 Boncukk-5 2ncı gidişim olacak gıdecegım doktora bılgısı ıcın ıyı demıslerdı insallah ta öyle olur doktor cok onemlı ama ıste kendı memleketınde olmayınca mecbur kalıyorsun birinden birine gitmeye 🤷🏻♀️
Gamze0508 Gul_tayfun38 12+0 da öğrendim erkeğe benziyor dedi sanırım erkek biraz daha önce belli ediyo kendinii 😊
Gul_tayfun38 Bilgedncr Sanırım kız senesii ama esımınde benimde gen hep erkek aklım cok karışık sene kız senesı ama işte 😀