Rabias 9 nisanda sezaryenle doğum yaptım ilk önce tuvalete çıktım ama bugün dördüncü günüm büyük tuvaleti mi yapamadım yardımcı olur musunuz aynı durumu yaşayan var mı
Sonay Rabias bol sıvı kayısı kompostosu bol bol yürü CNm anca öyle rahatlarsın katı yememeye özen göster
ozlemozer Rabias bende ayni sorunu yasamistim ilk doğumumda doktorum duphalac diye bir ilac vermisti ama siz yinede kendi doktorunuza danisin
Rabias Sonay teşekkür ederim çok şu içiyorum kuru kayısıyla kayısı kompostosu da içiyorum ama fayda etmedi
Ebrarrrr Rabias bende öyle olmuştum fitil kulanıyordum işe yaramıodu hiç bişey zeytin yağını içtiğim gibi direk cıktım ve bidaha olmadı mide bulandırıcı ama başka çare yok dene işe yarıyor
Esracim Canım doktora da danışabilirsiniz eğer şüpheden kalırsan ama bı arkadaşımda da aynısı olmuştu eczanelerde küçük lagman var. Hemen tuvalete çıkarıyor. Ben hamilelikten önce bı defa acil doktoru vermişti aynısını bana kullandım anında etki
Rabias Esracim onuda düşündüm ama emzirdigim için tereddütte kaldım salı günü doktora gidicem ama o zamana kadar dayanamicam çok rahatsız oluyorum
Fthhbb ozlemozer abilgili çok teşekkür ederim,biraz rahatladı içim. Cahillik mutlulukmus cidden onu anladım, ne kadar arastirirsam o kadar huzursuz oluyorum😀
Tugcediril Arkadaslar bende 3. Gün yapabıldım ama doktorum yapamazsan lavman al yap demıstı hemen cıkarıyomus
Hayat Merveozcelikcckl Eşime diyorum Ah ah yaşlandım gitdim🤣🤣Vakitsiz Yaşlılık çökdürdü beni.Adam böyle baka kalıyo🤣