Meraki Kızlar selam, 23. Haftalığım ara ara sizlerdede nefesinizde daralma oluyor mu yani tam soluk alamama durumu acaba büyüdüğü için baskı mı yapıyor benim gibi hisseden var mı merak ettim
Pnryldrm20 Meraki Hemde nasıl oluyor resmen nefesim yetmiyor büyüdükçe daha çok olucakmış diyaframa baskı yapıyor cnm🤷🏻♀️
MerayDaud Meraki merhaba. 26 haftalık hamileyim. Bir buçuk aydır akşamları yatağıma geçtiğim zaman zor nefes alıyorum, biraz aceleci davranınca hemen nefesim kesiliyor. Araştırmalarıma göre gayet normal bir durummuş. Hatta ilk haftalarda bile meydana gelebilirmiş.
begumseker Meraki hamileyken oluyordu malesef, konuşurken bile sanki koşmuşum da nefesim kesilmiş gibi, nefes nefese kalıyordum
Meraki Pnryldrm20 MerayDaud yaa özellikle geceleri hissediyordum bende yatağa yattığımda ama bugün gündüzde resmen soluk aldım ama tam alamadım böyle tıkadı gibi bende hiç okumadım ama normaldir heralde yazın ne yaparız artık :))
MerayDaud Meraki Allah yardimcimiz olsun. En zor aylarimiz yaza denk geliyor. Insallah fazla bunalmayiz.
Meraki MerayDaud Allah yardımcımız olsun canım Arya12 aynen aynen bende sürekli der oldum biz 23. Haftalığız:))