MerayDaud Selam, anneler. 26 haftalik hamileyim. Henuz ogluma hicbir sey almadim. Sizin tavsiyelerinize uyarak almak isterim. Kullanipta memnun kalmadiginiz, yerine daha iyisini onerebileceginiz urunler varsa bir cok anneye yardimci olacaginizi dusunuyorum. Simdiden tesekkurler.
Selinbugra MerayDaud bende emzirme yastığından çok memnun kalmıştım hayat kurtarırcı çünkü sürekli memede oluyorlar kucakta taşımak yerine yastık taşıyor😍
Nazyun MerayDaud şu süslü beşikler o kadar kullanışsız ki sadece 6 ay yatabiliyor bebek şimdi ki aklım olsa ya park yatak alırdım yada anne yanı büyük olanlardan en azından baya yatar travel sistem alacaktım bebek arabasını iyi ki almamışım çok hantallar bebegimi taşıyayım onu mu yatabilen normal bebek arabalarından aldım büyük kolaylık emzirme örtüsü çok işe yarıyor az kıyafet al diyenlere bakma o kadar çok kirleniyor ki onları yıkayana kadar kalmıyor iç zıbınlarını hep beyaz aldım desensiz e bebegin kiler düz iyi ki öyle almışım şimdi oğlum olacak ona kullanacağım pişik kremi olarak herşeyi denedim hametan mavi olan tek geçerim hemen iyi geliyor bez ıslak mendil bunlar bebegimi seçecigi şeyler dene deneye bakacaksın şuanlık aklıma gelenler bunlar
cokkasmabeabi MerayDaud yan yatırma yastığı ve emzirme yastığı bana çok gereksiz geldi. İlk doğum olacaksa silikon meme ucu tavsiye ederim. kızım sırf bu yüzden 3 gün aç kalmış mememi tam tutamadığı icin
Zuleyhaberen Emzirme önlüğü çok büyük kolaylık birde bez olarak molfiks ilk bebeğinde hep pişik yaptı kimse sorsam onlarda öle dior yinede siz bilirsiniz
Deletedmom262 Zuleyhaberen brn molfixden memnunum. Ikinci bebisime de aldim. Tamamen tenle alakali. Bizi de prima pisik yapmisti
yumukeller Nazyun e bebekten bende 5li beyaz zıbın almayı düşünüyorum ama yorumlarda büyük isteyin yazmışlar. Siz Yenidoğanmi istediniz yoksa bı büyüğünü mu
a_gzde Sevendays müslin örtü tam olarak ne işe yarıyor. Ben bir tane aldım ama aşırı ince. Çözemedim nerde kullanacağımı. Almak gerekliymiş diye aldım burda okuduğum yazılardan
Meriwa a_gzde bende 1 tane aldım canm Ağustos da doğum sararım bebek arabasında üstünü örterim araba koltuğuna koyarım gibi düşündüm terlemesin diye yeterlide bence 1 adet
Dumery a_gzde herseye kullan banyo yaptır hemen suyunu çeker sıcak havada üstüne ört terletmez emzirme örtüsü niyetine bile kullanabilirsin büyük rahatlık
Dilarasz a_gzde bebeğinizi sıcakta hafif kundak yaparken, üstünü örterken, banyodan sonra kurularken. Taşırken bir çok yerde lullanabilirsiniz, kumaşı bebek teni için zararsız, bir de yıkadığınızda çabuk kuruyan bir şey.
Dumery Reflü yastığı, Müslin örtüler ve park yatak ahşap beşik almıştık 6 aydan sonra kendi kendine oturmaya başlayınca tehlikeli olmaya başladı satıp park yatak aldık. Reflü yastığı 1 yaşına kadar her türlü kullandık ayağımda sallarken çok rahat ediyordum. müslin örtüyü de sömüre sömüre kullandım en son 2 parçayı dikip plajda kullanmak için bornoz yapmıştım
a_gzde Çok teşekkür ederim ben birkaç tane daha alayım o zaman 😄 Allah’ın izniyle Eylül bebeği benimki de o dönem de sıcak olur hava
Aslihansan MerayDaud bebek için değil ama ben emzirme sütyenini hiç kullanamadım. Açması takması çok zor oldu benim için. Bide süt pompası almıştım ama işime yaramadı. En büyük kurtarıcım da sanırım yer beşiği oldu. Öğlenleri hep onda uyuttum ve salladım o kadar iyiydi ki istediğim odaya da götürdüm.