Tugcegkc Sel35 benim de perinatologa gitmem gerekiyor Erzurum’da doktor arıyorum bu hocanın iyi olduğunu duymuştum perinatolog mu biliyor musunuz
Ahmtmmm Kesinlikle gidin Yakup beyde çok iyi bileğimi bi doktor biraz soğuk kanlılar ama bileğilerine güvene bilirsiniz rabbim hayırlı şekilde sağlıklı şekilde ayıpsız kusursuz kucağınıza almayı nasip etsin
Sel35 Annesininmucizesi- bakalım ben de yarın gidicem. Başka şehirden gelicem. Bulunduğum ilde perinatoloji bölümü yok
Annesininmucizesi- Sel35 bilgisine güven canım . İlk başta konuşmayabilir genelde herseyi en sonda söylüyor bazen de bakarken anlatıyor sana göreceksin baya inceliyor içini rahatlatacak insaAllah özel kliniğine gidiyorum ben
Sel35 Annesininmucizesi- Annesininmucizesi- aynen canım İnşallah hayırlısı ile güzel haberler almak dileğiyle
Yagmurtanesi Tugcegkc merhaba metin beye kontrole gittiniz mi. Neden perinatog ariyorsunuz. Bende perinatolog onerisi fiye baslik acmistimda kimse cevap yazmadi. Metin beyi duydum giden birileriyle konusmak istiyorum
Tugcegkc Yagmurtanesi hayır gitmedim , bebeğimde iki hafta gerilik çıktığı için gitmeyi düşünüyordum ama gitmedim
Srslhan Yagmurtanesi ben gittim detaylı ultrason zamanımda çok konuşkan biri değil ama çok inceliyor ve açıklamayı güzel yapıyor. Ben de o bölgedeki en iyi perinayolog uzmanı diye duyup gitmiştim başka bir şehirden