Nrs1234 DBaybars anladım canım az kalmış randevuna inşallah yoktur bir sıkıntı benimde ilk hamileliğim insan tedirgin oluyor anlayamıyor hayırlısıyla sağ Salim doğsun kuzucuklar 🤲🏻
asimmela Nrs1234 bende bugün sordum normal 2500 sezaryan 3000 dedi ama mesai ücret vs olunca değişiyormuş oda çok değişmez dedi serap hanim
DBaybars Zuzuum Hiçbir fikrim yok danışmanın dediğini söylüyorum valla 🙄 doktorla henüz konuşmadım o danışmaya yönlendirmişti çünkü ama salı günü randevum var doktorumla da konuşucam beklemiyodum çünkü bu fiyatı bende
asimmela DBaybars doğum konusunu yani normal veya sezeryan bu konuları kaçıncı haftada doktorla konuşuyorsunuz acaba
tugbayindir DBaybars spinal anestezi hastanelerin yeni kozu. Epidural den hiç bir fark yok bizim için ama hastane sırf buna ekstra 1000 tl koyuyor. Onu söyle epidural olsun dersin
DBaybars asimmela Ben 32 de konuşmuştum en son gittiğimde, daha erken doğumu konuşmak için dedi ama ben sorunca da konuşmaya başladık haliyle
DBaybars tugbayindir Doktor bana şey demişti epidural ve spinal arasında fiyat farkı yok zaten demişti ama var mı acaba bilmiyorum bu gidişimde konuşucam bakalım detaylıca, sağol bilgilendirdiğin için canım
tugbayindir DBaybars benim hastanemde fiyatlandırma birimi söyledi bana da yeni öğrendim 😂 ben genel anestezi istiyorum zaten
DBaybars tugbayindir Ben daha önce başka operasyonlar için fazlasıyla genel anestezi almak zorunda kaldığım için daha vücuduma sokmak istemiyorum genel anestezi canım, yoksa bende öyle yaptırırdım muhtemelen
Neslihannt asimmela Gülfem hanıma gidiyorum bende daha yeni fiyat sordum normal 2500 sezaryen 3000₺ dediler
Yenianneadayi2208 Neslihannt gülfem hanımdan memnun musunuz peki ? Nasıl bir doktor , numarasını fln veriyor mu hastasına ?
Nrs1234 asimmela iyi bari canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sen nasıl muayeneden memmun kaldın mı
Glay123 Zeyhall istege baglı sezeryan oldugu için dogum fiyat listesini buraya atarmısın bızde faydalansk
Zeyhall Glay123 fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama normal doğum 2250 zorunlu sezeryan 3000 epidural normal doğum 3250 tl