hulyadoner Busraasafekinci bebeğin dönmüş mü doğum pozisyonuna.O bende de var özellikle yataktan ayağı kalkınca bildiğin robot gibi oluyorum yürüdükçe açılıyorum 🤣
Busraasafekinci hulyadoner evet doğum pozisyonunda şuan bazen enerji geliyor Allahtan yoksa evde napardım 😂 tüm işlerim kalırdı, dağınıklık en nefret ettiğim şey 😑
hulyadoner Tugceonal Sende haklısın İnan bazı inatçı ana kuzuları var inşallah seni üzmez ve en güzel şekilde acısı en az şekilde gelir🤲
Bera07 hulyadoner hadi bakalımm ama benim bekleme sürecim farklı olabilir 🙈 Bebeğimm ve ilki 42. Haftada sezeryan oldu gelmedi kuzu 24 ay oldu arası ve bekliyoruz normal olursa diye ssvd için eğer gelmezse 15 haziran pazartesi sezeryan 😌
Nazliiiiii hulyadoner Son 0 şuan 40+0 ız oğluşumu beklıoruz bakalım ne zaman gelcek sancı var iki seferdr nst de cıkıyor zaten bakalım eli kulagında 😊 Heyecan mutluluk sabırsızlık korku ne ararsan var 😊
Esraorhan hulyadoner benımde son 17, ne hissedeceğimi bilmiyorum 😄 kasılamalat oluyor çocuğum toplanıyor öyle bi yere, hala dönmedi, bakalım bekliyoruz 🧿💙🤗
hulyadoner Esraorhan aynen öyle bizde aynı şekilde bekliyoruz ilk etapta hep aklımda normal vardı şuan sezeryanda olabilirim düşüncesini kabullendim
GebeAnne ssemashn bn de son 25 ara ara mide yanması oluyor evet bol su iç canım. Bi de hep uykusuzluk çekersin diyorlardı ama ben tabiricaizse camış gibi uyuyorum 😀😀
ssemashn GebeAnne bende o uykusuzluk var malesef bol su ve gece de kalkıp kalkıp süt içiyorum mide yanmama iyi geliyor :)
Dkk Nazliiiiii yok canım geçen hafta nstde çok hafif çıkmıştı . Biraz belim de ağrı oluyor sancı mı bilmiyorum ilk gebelik 🥰 sizde durumlar nasıl