Merhaba güzel anneler ve hamile.olanlar somunda bende melegime kavuştum her gece buraya girip birbirinden farklı doğum hikayeleri okudum hepsi ayrı ayrı güzeldi. Kızımı 38+5 ken bugün sabah 7 de hastaneye yatışım oldu 08.03 e geçe ameliyata aldılar 8.18 de kızım ecrin’im doğdu çok şükür 3600 gram 50 cm geldi.odamiza geldigimizde güzel kızım ağlıyordu hemen serum takıldı iki tane ogley3 kadar kendimi toparlardım hasta bakıcıları gelip üstünü değiştirdi giydirdiler temizlediler suntayi çıkardılar bu süreçte kızıma hemen memeyi verdik çok sukur tuttu o emdikçe kolostrum dedikleri ilk süt gelmeye başladı emme refleksi beklediğimden daha güzeldi beni çok şaşırttı ve çok mutlu oldum emmesi sadece mama çok az verdik onun dışında sürekli göğsümü veriyorum tutuyor emiyor arada bi inat etsede vazgeçmiyorz emiyor şimdi güzel kızım yanımda uyuyor ikimizinde sağlığı yerinde gazını hep kendi çıkardı bende çıkardım
Rabbim isteyen herkese verdin dilerimki hamilelik başka ama bu bambaskamis uyurken izliyorum hayran kalıyorum ona biraz uzun olmuş olabilir hakkını helal edin rabbim herkese bi çırpıda kurtarsın inşallah
Dünyadan korkuyordum uyuşunca takıldı 5 6 saat sonra çıkarıldı korktuğum gibi olmadi karnıma bastırdılar ama öyle abartılacak bir acı değil ilk yürümeye kalktgmda basim dönmedi odanı içinde yürüdüm yürümem kolay oldu
Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canlar artık bizde happymomdan mezun olduk 🙏