Bvzzz Yoyko park beşik sipariş ettim anne yanı oluyor o özelliği crzbetti ama pek bildiğim bir marka değil hala tereddütüm var bilgisi olan var mı acaba
esraskrdn Bvzzz Instagram sayfasinda yeni olduğu yaziyor. Benim de dikkatimi çekti bakarken. Geldikten sonra yorumlarınızı paylaşır mısınız? Sallanırken gicirdama hışırtı vs yapıyor mu? Sağlamlığı vs. ☺️
Bvzzz esraskrdn tabi ki söylerim çok ilgimi çekerek aldım ama hala emin değilim hiç yorum yoktu çünkü umarım güzeldir
esraskrdn Bvzzz İnsan biraz korkuyo yorum olmayan yeni olan şeyleri almaya ama inşallah guzel çıkar ☺️ Beğenmezseniz iade hakkınız var sonuçta rahat olun☺️
esraskrdn Bvzzz Geldikten sonra yorumlarınızı mutlaka bekliyorum inşallah güzeldir de hepsi birarada bulunan bı park beşik bulmus oluruz☺️
Bvzzz esraskrdn canım beşik geldi benim. Hoşuma gitti bir kere kumaşı çok güzel hışırtı yapacak türden ve naylonsu değil kumaşı içime sindi büyüklüğü ve anne yanı da güzel bence kalitesi de güzel ben iade etmeyi düşünmüyorum içimize sindi
esraskrdn Bvzzz Canım bende yorumları vs okudum genelde beğenilmiş sanırım bende bakicam alışverişe başladığımda☺️ bir de o kademe yatağın kademesi mi yoksa yan korumaligin mi onu anlayamadım?
asliiiiii87 Bvzzz merhaba peki ic yatak kademeli mi? Yanlardaki seffaf kisim kisa gibi geldi bana. Hala memnun musunuz?
Bvzzz esraskrdn yatağın kademesi normal en alt ve üst olarak klasik park yatak gibi ama şeffaf yan alan anne yanı olabilmesi için 2 kademeli oluyor
Bvzzz asliiiiii87 henüz kullanmadım daha doğum yapmadım ama kurdum baktım hoşuma gitmişti yatak normal park yataklar gibi kademeli en alt kademesi var ve üst var ama yanında ki şeffaf alan 2 kademeli olarak anne yanı olabiliyor