Mvlildz Kızlar detaylı ultrasonlarınızı hangi hastane ve doktorda yaptırdınız acaba. Benim doktorum yapmıyormış maalesef, (akademi hastanesi Alanur Güven) başka da nerede yaptıracağımı şaşırdım 🤦🏻♀️
sda-sda35 Mvlildz ben medova hastanesinde yaptırdım. 250 lira. Detaylı olarak herşeyine baktı uzun uzun ama bana çokta bişey anlatmadı. Sadece bi kaç şeyini söyledi. En son herşeyi çok iyi deyip elime bi kağıt verip gönderdi
esraskrdn Mvlildz Ahmet Başaran eğitim araştırmaya çok yakın özel muayenehanesi var. Bir araştırın isterseniz☺️
samantha Mvlildz Başkent Hastanesi Prof.dr.Emel Hanım var.Bu detaylı ultrasonu yapan doktorun perinatolog olması gerekiyor ve Konya’da 2 tane var.Biri Emel Hoca 300 TL ye yapıyor.Diğeri Selçuklu hastanesinde bir doktor ismini bilmiyorum.Fakat Emel Hoca oldukça dikkatli ve ilgili yapıyor tavsiye ederim.
Suzun2020 Canım Prof Dr Mehmet Çolakoğlu na yaptırdım 45 dk boyunca herşeyine baktı en ince ayrıntısına kadar inceleyip Bilgi verdi
Suzun2020 Suzun2020 evet var canım merkezde yeni numune hastanesi nin karşısında zirve iş merkezinde muayehanesi var ben orada yaptırdım
Suzun2020 Mvlildz evet canım muayenehanesi var merkezde yeni numune hastanesinin karşısında zirve iş merkezi var orada muayenehanesi ben orada yaptırdım çokta iyi ilgilendi zaten daha öncede kendisine gitmiştim detaylı için başkasına güvenemedim
Mvlildz esraskrdn Onu düşünüyorum şu an ama içeriye eş alıyorlarmı. Eşim 3 aydır virüsten dolayı göremiyor kendi doktorum almıyor en azından detaylıda görsün istiyorum fiyat falan konuştum fakat bunu sormayı unutmuşum sizin bir bilginiz var mı? 😊
esraskrdn ayseesefaa Benim normal muayene içinde yaptı sürekli oraya gittiğim için fakat 350diye duymuştum. Yine de kliniği arayıp bilgi alabilirsiniz yanlış yönlendirmek istemem☺️
Sinyora Ben kadin dogum hastanesinde konyada ucretsiz yaptırdım bir hafta onceden randevu aldim bir hafta sonra yaptirdim sonra verilen raporu kendi doktoruma goturdum….
esraskrdn Mvlildz Evet iceriye eşinizi alıyor. Biz her randevuya esimle gidiyoruz. Ekranı duvara yansıtıyor dev görüyorsunuz ☺️ Haftaya yine randevumuz var hatta☺️
Mvlildz esraskrdn Randevuları kaç hafta önceden almak gerekir acaba 17+4 üm şimdi ne zaman gitsem ki bilemedim siz ne zaman yaptırdınız detaylıyı