Hlyyldz Pia22 benimden2 hafta ilerde canim o gelisimle alakali iyi yani benimde 29+5 ama ultrasonda 32 gozukuyor tosuncuklar
Yusufcuk6 ssdogan44 Aynn benimde ya tekmeler sıklaştı oğlum diyor bu taramalı tüfek gibi tekmeler atıyor 🤣🤣
Bebeannesi Merve_zynp valla benim tek sıkıntım bacaklardan yana sürekli hareket etmek istiyorlar ve durduramıyorum doktor huzursuz bacak sendromu dedi nörolojiye yönlendirdi yarın gidicem bakalım inşallah geçer yoksa gece uykuları bana haram
Ruki Bebeannesi canım öyle olup uyuyamadığında kalk evin içinde bir yürü beş dk İnan çok iyi geliyor bende de var ne yazık ki doktora da gitsen bir çözümü yok bunun
Yusufcuk6 Ay benimde belime ve karnıma ağrılar ahh ahh çok dertliyim dedim sesiniz çıkmıyor kesin doğurdular benden önce sağlıcakla gelsinler ınş kuzular ❤❤
ssdogan44 Yusufcuk6 benimkide öyle ilk gebeliğim birde cok heyecanlandırıyor insanı :) yamuluyorum ne tarafa vursa 🙈😅😅
1Prenses1prensannesi Slmlar kızlar uygulamayı uzun süredir kullanıyorum ama foruma yeni üye oldum bende nasipse temmuz annesi olcam 34+0 haftadayim 🤗💙 Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin insAllah
Bebeannesi Ruki öyle mi tavsiyen için çok teşekkür ederim canım bu gece rahat uyuyabilmek için bunu deneyeceğim
Yagmurella Merve_zynp 33 haftadayızz toplanmalar var sertlesiyo yatırmıyo dolastırmıyo hareket kısıtlılığı alt agrıları nefes darlığı bi sürü sey uyku sorunu hararet basması🙁
Yagmurella Merve_zynp aşırı mide yanmaları bide 😞 off bide sert tekmeler dolasması bile bi değişik kızım çok yoruyo
Merve_zynp Yagmurella saydığın herşey bende de var bebeklerimiz için katlancaz mecbur allah yardımcımız olsun