hulyacft85 Arkadaşlar merhaba İkizlerim olacak. Ancak anne yanı olarak cidden ne alacağımı şaşırdım. Benim gibi ikizleri olanlar veya olacaklar ne aldı yada ne almayı düşünüyor. Banada fikir verim 🙏
ikizannesi2985 hulyacft85 benim de ikizlerim olacak kısmetse. Odalarına 2 ayrı beşik, yanıma da park beşik almayı düşünüyorum. En azından büyüyünce de içinde oynarlar☺️Park beşiğe de iki tane bebe sığar heralde☺️
Zerya1_annesi hulyacft85 bende iki beşik alacam birini odama alırım anca sığar ikisini 6. ayliga kadar beraber yaptıracam sonra ayırırım diye düşünüyorum hayirlisiyla
Mrv2 hulyacft85 canım kısmetse benimde ikizlerim olacak ben iki beşik alıp onlara oda yapmayı düşünüyorum onların odalarıda yatak olabilen bir koltuk koyup ben onların odalarında kalmayı planlıyorum iki çocuğu yatak odasına taşımak eğer evde musait oda varsa bana mantıklı gelmiyor 😉
TwinsmomDA hulyacft85 2 ayrı beşik aldım biri salonda biri yatak odasında ikisi bir yatar zaten 6 aya kadar sonra odalarını geçirecem
Nurcihan34 Ikı beşik aldım odama koycam paralel şekilde büyüdüklerinde tekrar besık derdı olmasın dıye tekrar tekrar alamam dıye
hulyacft85 ikizannesi2985 park beşiğe ne kaç aylığa kadar sığarki acaba Bende baktı. Park beşiğe ama sanki belli bir ayda. Sonra yan yana sığmazlar gibi geldi bilemedim ☺️
ikizannesi2985 hulyacft85 en azından 5-6 aylık olana kadar sığarlar diye düşünüyorum. Biri bi uca diğeri bi uca. Sonrasında mecbur odalarına geçecekler 😕
YagmrK hulyacft85 iki beşik aldım ama ilk etapta sığana kadar bi baş bi tarafa bi baş bi tarafa yatırmayı düşünüyorum sığamadıkları anda iki beşikle odaya alırım çünkü yatak odam küçük iki beşiği sığdıramam hayatta
Gul32 Sepet beşiklerden düşündüm iki tane, yatak odasına ancak onları sigdirabilirim. Büyüyüp sığmaz olduklarında da oda yaparım 🍒