Sule_Ktn Kızlarrr bugün detaylı ultrasona girdim de 22 haftalık olduk . Doktor böbreğinde az miktarda idrar var ama önemli değil dedi ne demek bilgisi olan var mı ? Henüz kendi doktoruma gidemedim haftaya gidicem bilgisi olan var mı lütfennn 🤲🤲
Aysenes Sule_Ktn erkekmi bebeginiz banada aynisi denildi ama kafaya takilacak bi durum degl kendiliginden gecer denildi
Mhulya011 Sule_Ktn bende de aynısını söylemişti belirli bir değer altınnda oldu için korkmaya gerek yok demişti. Doğum yaptım soeunuzmuz olmadı çok şükür. Doğum yaptıkdan sonra bi muayene ettir aklın kalmasın. Ultrasonla bakıyorlar
Aysenes Sule_Ktn benimki erkek ve aynisi benimkinde de var ama erkek cocuklarinda cok görunen bisey ambil diye diyorm ama kafana takilacak bi durum degl dedinildi ama her gittimizde bakacak doktorum ama genelde gecen biseymis
Sule_Ktn Aysenes inşaAllah öyledir haftaya doktora gidicem de dayanamadım yine. Çok teşekkür ederim inşaAllah geçicidir dediğin gibi sorun yaşamayız inşallah çok saol
Sule_Ktn Mhulya011 ayy maşallah ne güzel ya az da olsa rahatladım teşekkür ederim dediğin gibi yapiym ultrasonla falan artık inşallah sorun olmaz
Mhulya011 Sule_Ktn olmaz olmaz kolay işlem sen her gittiğinde sor coğalma durumunu dpğuncada kontrol gittiğinde söyle ihmal etme