sevincmaltepe Merhaba kızlar hastane çantamı hazırlıyorum. Örnek listelere baktığımda müslin örtü de yazıyordu. Almadım ben almak şart mı ne ile yarar? Kullananlardan bilgi alabilir miyim?
Lamelif sevincmaltepe LCW’de dan aldım 2 tane çok gerekli olduğu düşünmüyorum ama özellikle yaz bebekleri için ince olduğu için kullanışlı olabilir diye aldım
Pinaryyim sevincmaltepe bende üç tane aldım yedekli olsun diye müslin agız bezide aldım yazın ince rahat olur diye.
Sayrkann sevincmaltepe bende alicam hem yazin sicak uzerine atarim. Hemde hastaneden cikinca pusetin uzerine orterim 😂
Mervezcanen sevincmaltepe battaniye olarak da kullanabilirsin havlu olaraktan kundak yapmak içinde omzuna da atabilrsin Müslin örtüler her işe yarıyor yani
sevincmaltepe Lamelif Nurbozan o zaman ben 1 tane alayım deneme amaçlı benim de mayıs başında doğacak inşallah bebeğim. Hastane çantama koyayım ne olur ne olmaz 🤔
Nurbozan Bebek arabasının veya pusetin üstüne örtüyorum rüzgar güneş gelmesin diye çok ince bi örtü yaz bebekleri için kullanışlı
Binefsha Cok amaçlı kullanılıyor aslinda. Ağız bezi, kundak, emzirirken üstünüze atabilmek için veya bebeğinizi üstüne yatırabilmek amacıyla vs. Size kalmış yani. Ben 2 tane aldım.
Berre Kullanışlı olduğunu düşünüyorum heleki yaz bebekleri için banyodan sonrada sarilabilir 1 tane aldım 1 tane daha alicam
Esra93 Çok amaçlı kullanabilirsiniz bende oğlumda almıştım ama Lcwdakiler biraz sert size önerim biliyorsanız Ali expressten alın oradan almıştım ve çok daha yumuşak
sche Esra93 yaa bende aliexpressten niyetlendim ama kararsızım sağlıklı mıdır diyorsun? boyası falan cıkar mı banyodan sonra falan da kullanılır sonuçta bebişe zarar vermesin🤔 kullandıgın için soruyorum ☺