Elifbayrak Merhaba kuzular, ben 1 buçuk senelik evliyim geçen yıl 1 boş gebelik geçirdim kan uyuşmazlığı da olduğunu öğrendim, dün test yaptım 8 ay sonra hamile kaldım şimdi tekrar aynı şey olur mu diye korkuyorum başına gelen var mı böyle bir durum
ecembugra53 Elifbayrak merhaba ben. Bildiğim kan uyuşmazlığı için iğne vuruyorlar size doktor dikkat etmesi laxım iyi bir doktora gidin iyi baksınlar size Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊🤲🏻
Akty0753 Elifbayrak bndede var kan uyuşmazlıği daha once bnde kimyasal gebelik gecirdim ama onun kan uyuşmazlıgiyla alakası yok suan 5 aylik hamileyim. test yaptirmistim 2. Ayda kan uyusmazligi icin igne vuruluyo 3 haziranda kontrolüm var ozamn sorucam bnde doktoruma nezamn iğne yapilcak diye ben dogumdan sonra vuruluyo diye biliyorum bakalim doktorum ne diyecek
Gokcylan Elifbayrak cnm benim eşimle kan uyuşmazlığım var hamileliğinin 28 haftasında test yapılıp iğne yapıyorlar bebişi korumak için ihmal etme sakın onu bide kan uyuşmazlığında kanama olurmuş genelde bende olmadı şimdilik inş sendede olmaz ☺️