Duygu4444 Kızlar 10 haftalık hamileyim ultrasona göre 11 bugun doktorum cinsiyetin kız olduğunu söyledi birşeyi ölçtü açıdan olduğunu söyledi. Benim gibi olupta değişen oldu mu
GizemY95 Duygu4444 bende buum 10.haftaya girdim daha ve banada bugun bakip cok erken ama sanki erkek dedi bakalim kesin olcak mi merak icindeyim
Nur5495 Duygu4444 bana 13 haftalıkken söyledi ama erken diye heyecanlanmadım bide burda aşırı değişen kişileri görünce 16+5te de aynı cinsiyet oldu renkli ultrasonla da gördük
Duygu4444 Ahsend49 neye göre erkeğe benzetmiş acaba, benim birşeyi ölçtü açısından büyük ihtimal kız dedi bide daha 10 haftalığız
Zehra1k 13 haftalıkken kız dedi ben ilkte inanmadım erken sandım ama bidahaki gidişimde de kız diyince inandım
Duygu4444 Zehra1k bende en baştan erkek hissediyordum çok erken söyledi o yüzden yanılma payı bırakıyorum
Duygu4444 GizemY95 bidakine 13. haftada gitmeyi düşünüyorum sağlıklı olsunlarda cinsiyet pek önemli değil ☺️
Duygu4444 Gnc09 o zaman benimde değişmez 😊 öyle bir açıdan hesaplandığınıda yeni duydum neyin açısı acaba