Pinarsalih Merhabalar 30haftalık gebeyim sizden mama önerisi istiyorum güzel anneler ve anne adayları Doğum sonrası hemen sütüm gelmezse diye tedbir amaçlı hastane çantama koymak istiyorum ne önerirsiniz 😇
Badee Pinarsalih ben iki cocugumdada bebelac kullandım, ilk aptamil kullandık ama şekerliydi çok iyi gelmedi bebeklerime, sonra bebelac a döndük hala kullanıyorum 5 aylık cok memnunum. İlk kızımda 7 yasında bebelac ile büyüdü 😀
Hasibe Pinarsalih merhaba emin ol baska bir konu olsaydi kaynana dedikodu cinsellik vb seyler uzerine acsaydiniz yardimci olurdu herkes bende buna benzer bir post actm cevap gelmemisti 😀 bizde 38. Haftadayz arastrmalarima gore golden goat onerdiler ama almadim gecen eczanede deneme paketi olarak evolvia verdiler gerek duyulursa hastaneden tekrar golden goat veya evolvia arasindayiz biz de
Rabiss0 Pinarsalih bende ogluma hastanede evolvia önermislerdi doktor ve hemsireler onu alip vermistik gaz orani en dusuk mama demislerdi
HappyMotherbaby Sinemmbana golden goat önerildi kızlar henüz almadım vaktim olduğu için daha ama ne olur ne olmaz alıp hastane çantamda bılundurucam bende 😉bu arada anne sütüne en yakın olanı buymuş 👍
Duygudrk Doktor aptamil önerdi bana ve 3 gün kullandım bebeğimin kilosu düşmüştü 3 günde baya faydasını gördüm 👍
Pinaryyim SibelAlp7 migroslarda var diye biliyorum canım bnde daha almadım son haftamda alıp çantama koyucam🙂
merination Bebegin sekeri dusmesi durumunda hastanede mama veriyorlar direkt olarak sonradan da alabilirsiniz
Pinarsalih Teşekkür ederim 🙏🏻Araştırcam inşallah ama tecrübeli annelerden bilgi almak daha önemli benim için 😇henüz netleşmedi kafamda ama inşallah yine önerenler olur
BesteCanerKutluzolu Pinarsalih biz sma kullanıyoruz aptamilde ciddi anlamda şeker var içeriği en iyi en saf mama bu dedi doktorumuz hastanede de onu kullanıyorlarmış diğer mamaların çoğunda şeker var dedi. Bir de keçi sütmi mamalar varmış ama biz hiç kullanmadık ilk etapta bazı bebeklere ağır gelebiliyormuş onlar.
Pinarsalih Hasibe kesinlikle katılıyorum ama malesef toplum olarak bu tarz konulara çok meraklıyız acaba ne olmuş ne problem yaşamış ne dedikodu var diye meraktan da olsa yazıyoruz 😁ama konu bilgilendirmeye gelince böyle sayılı geliyo cevaplar 😁çok teşekkür ederim mesajınız için 🙏🏻
BesteCanerKutluzolu Pinarsalih rica ederim inşallah gerek kalmaz ama kullanmanız gerekirse de hiç kafanıza takmayın şimdi doğumdan sonra her kafadan bi ses çıkar yok alıştırma yok verme hep emzir doyar diye ama siz kulağınızı başkalarına tıkayın sadece çocuk doktorunuzu dinleyip onun dediklerini uygulayın bir de size tavsiyem ilk andan itibaren belli bir çocuk doktorunuz olsun en başından takip ederlerse bebeği çok iyi tanıyıp ne istediğini hemen anlıyorlar biz o yüzden de hiç problem yaşamadık
Pinarsalih BesteCanerKutluzolu insanlara kulağımı tıkayalı çok oldu çok şükür o konuda hemfikirim sizinle 😁Öner’iniz için çok teşekkür ederim kesinlikle dikkate alıcam😇