Gamze612 Kizlar tup bebek ile hamileyim. Esim doguma girmek istiyor ama muhtemelen dogumum epidural sezeryan olucak ozelde.. sezeryana es alinmiyor diye okuyorum. Oyle birsey var mi basina gelen var mi?
[silindi] Gamze612 gittiğiniz hastane ile ilgili. Her hastanede prosedür farklı. Bazıları alıyor bazıları almıyor
Drngrkm Gamze612 benim hastanem aralık-mart arası sezaryene baba almıyor hastalık ve enfeksiyon riskinden dolayı. Ama şu an alınıyor. Tabi her hastanenin politikası farklıdır.
Ikinciyibekliyorum Gamze612 benim ilk dogum yaptigim hastane benimle beraber aldilar eşimi cok guzel moral oldu 🙂 simdi ikinciye hamileyim aynı hastanede dogum yapacagim 🙂
Gamze612 Drngrkm niye aralik mart arasi ki diger aylar aliyir mu yani🙄 bi de senin hangi hastane canim
Gamze612 Drngrkm himm tamm canim anladim benim de aralik dogumu olucak hayirlisiyla. İnsallah esimi alirlar bakalim🤨😊
gizempoyrazim Bende istanbuldayim. Sezeryana ameliyat hanede oldugumuz icin almiyolarmis. Normal dogumda aliyolar dogumhane bolumune. Normal olursa benimde esim giricek
Ikinciyibekliyorum EAkkale yok normal dogum değildi. Spinal sezeryan oldum ( kendi isteğim ile degil acil sezeryan olmak zorunda kaldim ) yoksa gönlüm normalden yanaydı 🙂