AsliNur45 Kızlar çatı muhanesinden sonra kan geldi mi geldi ise ne kadar sürüyor benim ne acısı ne kan geçmedi
Asumann AsliNur45 bende iki gün önce oldum. Kan renginde olmasada çok hafif pembemsi leke gördüm daha da olmadı. Muayeneden sonra biraz sancılarım oldu ama geçti artık ilk çok olmuştu. Bende doğumu tetiklemedi bekliyoruz gelsin diye 38w3 olduk☺️
Nazgl Ben iki defa oldum hiçbir şey olmadi sadece ikincide nişanim geldi sümüksü bişey ama ne gelen var ne giden😂
AsliNur45 Nazgl şimdi hastanedeyim bel agrısı ile duramadım sancı çıktı 1 buçuk cm açıklık varmış allahım çok korkuyorum
gokcecan AsliNur45 allah kolay doğum nasip etsin.. yazını okuyup tam arkadaşımın başına geleni yazcaktım ki hastanedeyim yazmışsın.. arkadaşımda çatı muayenesinden sonraki gün doğuma gitti 😅 doğumu tetikleyebiliyormuş.. bebek ışığı gördü rabbim yardım etsin 😍😍 aşk kuşu geliyor
AsliNur45 gokcecan allahım nedir bu açılma olmuyor gelen bakıyor giden bakıyor Ağrı bir yerden allahım yardım etsin bi anda Veli versin zor beklemek ağrılı
Nefesim1661 Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah gözünüz aydın benim de 36 haftalık kızım doktor haftaya sürpriz yapıp gelebilir dedi kanala girmiş kızlar erken gelir derlerdi ilk doğumum nasıl geçti Doğunuz 🧿🤲🙈
Makbus06 Nefesim1661 Ayni şekilde bende 36+4 oldum erken gelebilir doktor ve pazartesi yolculuk yapacağım memlekette doğum yapacağım araçla gelip alacaklar beni eşim göreve gidiyor yanima gelecek kimse yok diye insallah bir şey olmaz kayinvalidem ve ablamlar bakacak bana
AsliNur45 Nefesim1661 normal Doğum yaptım suni sancı verdiklerinden sonra açılman çok hızlı ilerliyor ama o Ağrı sancıyan ben dayanamadım epitunel istedim ondan sonrası çok güzel geçti bebeğim geldi o ağladı ben ağladım onu görünce🙏🙏