Elifveoglu Kızlaaar bebişlerinize hangi isimleri buldunuz? kadir isminin yanına ikinci isim önerileriniz var mı?
Busemre1005 Yagmur tubik_ geçen hafta çarşamba kontrolüm vardı ilk defa ultrosana girdim. Sadece kese gozukmustu. Bu hafta inşallah kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Aysun Oğluşumuzun ismini buğrahan düşünüyoruz ama aklımda Ali Asaf ta var henüz karar veremedik bakalım 😊
SevdeSak2802 Aysun Hmnn bende de oldu hatta karnım bacaklarım da falan da vardı duramadım kaşıntıdan doktorumla görüştüm randevu al gel dedi gittim karaciğer enzimleri için baktı temiz dedi muhtemelen sıcaklardan ve alerji dedi bol bol duş ve pamuklu kıyafetler rahat çamaşırlar önerdi işe de yaradı
Zeynosarel Aysun Zeze03 cnm bende bugün gördüm bebeği 5+5 hafta dedi . Oğlum 4,5 yaşında kızım 6,5 yaşında buda kısmet olursa 3. Bebiş olucak. Tiroid hastasıyım normalde bugün tsh 3 cıktı biraz yüksek dedi pzrtesi tahlil vercem bakalım 🥰
Kadriyekurt13 Oz-Ko aslhnkrts9 Öncelikle çok teşekkür ederim sancınızı nasıl çektiniz peki açılmanız olana kadar
Annegul Ozlem13ben zorunlu sezeryqn oldum kahve içmeye unutma muhakkak iç ben sırt ağrısı çekmiştim yani dayanılmayacak ağrı değil ama içmeye unutma derim.muhakkak da yürüyüş yap yürüyüş çok iyi oluyor.onun dışında korkulacak bir durum yok insanlarımız abartmayı çok seviyor .Bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş.Rahat ol gönlünü ferah tut seni zorlayacak hiç bir şey yok dayanılmaz ağrılar yok ki insanın aklına bebeğinde oluyor zaten
Gulayse0233 Ozlem13 tşk ederim . Bi kaç tane ekran fotoğrafı aldım gördüğüm kapsamli listelerden 🤗🙈 bugün yarın ben de çantamı hazrlarim inş canım 😇