Hanımlar herkese merhaba 👋
Benim doğumum aralık ayına denk gelcek gibi hesapladık. Fakat bazı markalar bazen çok güzel indirime giriyor. Bebek bezini ne kadar sürede erken alabiliriz fikirlerinizi almak istedim 💓

Daha uzun bir yolun var 2 ay kadar alabilirsin bence ama alsanda bozulmaz bişey olmaz indirim sürekli olan bişey

Semanurry indirime girer girmez al okadar cok gidiyorki gunde 10 12 defa degisebiliyolar

Semanurry tavsiyem stok yapmayin hangi bez pisik yapar hangisi iyi.olur kullanmadan bilemezsin. 1 2 paket alsan yeter ilk etapta. Ve bence almaninda bir zamanı yok bozulan birşey değil sonucta

Semanurry canım sakın alıp stoklama arkadasım sleepy aldı pişik yaptı ve kalıbı kücük ben yenı dogum yaptım sayılır 48 gün oldu prıma molfix sleepy ve evy baby aldık evy baby hatıce hepsini denedim aynı hemen hemen

Semanurry az alıp denersiniz doğuma yakın alın bence nerdeyse 6 ay var devamlı indirim zamanları oluyor zaten

Herkese teşekkür ediyorum ☺️☺️☺️

Semanurry
    Bebek bezi olayı çok stoklu olmamalı bence
    Çünkü bebeğin cildine zarar verebilir. Ben 2 çocuğumda da deneyerek devam ettim
    Denedikten sonra stokladım.
    1 numara bezde çok stok yapmamanı tavsiye ederim. Bebeğin kilolu olur yada doğumdan sonra hızlı kilo alırsa kullanamazsın

EbruCnr teşekkürler çok stok yapmıycaktım 2 paket alcaktım baya indirimli gördüm çünkü sonra dedim son zamanlara doğru yüne indirim olur o zaman alır deneriz artık 😁