DenizEliz NazYas son 1 😂 haftaya cumaya kadar bekleyeceğiz gelmezse ya suni, ya sezeryan 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ 3 cm açılma ve ara ara gelip giden sancıyla geziyorum iki haftadır🤦🏻♀️
Kzbn123 NazYas benimde 8 gün diyor ama 😁😁 hiç sancı kasılma yok benimkide kız 42 ye kadar sürecek galiba gelmek istemiyor
NazYas Greyy90 Kaç haftadır doğum pozisyonunda ama gelmiyor iri de biraz daha fazla kilo almadan doğursam diyorum ama yok yani
NazYas Dkk Hayırlı gelsinler kendi sancımızla sunisiz doğuruveririz inşallah ama hiçte öyle gözükmüyor
12prensannesi NazYas açılmam yok bugün hastaneye gittim haftaya kadar doğum olmazsa diye gün verdi bakalm nolcak
NazYas rmysaozz Allah yardımcımız olsun hiç çıkmayacakmış gibi geliyor ama bir anda da olup bitecek 😊
NazYas 12prensannesi Kasılman oluyor mu sertleşme toplanma benim şiddetli kasılmam oluyor ama dr gitmedim sancı bekliyorum gitsem mi ki acaba
12prensannesi NazYas evet bendede bugün olmaya başladı çocuk sanki iyice biyerini dayıyormuş gibi oluyo ve orası semsert oluyo
NazYas 12prensannesi Evet 3 gündür aynı şeyleri yaşıyorum mide bulantısıyla beraber bu doğum belirtisi olarak geçiyor mu ki