Bsrlmnemr Kızlar herkese merhaba ; 24+2 olduk bugün. Sağ kasığımda bi ağrı var 2 saattir falan geçmedi. Ağrı Yürüyüş yaparken girdi oturdum dinlendim ama hala geçmedi kalkıp yemek falan yapsam daha şiddetlenecek gibi duruyor. Normal midir? Yaşayanlar var mı?
pamuk32 Bsrlmnemr bı parol al ve dinlen ayaklarının altına yastık koyup.. bide ince battaniye al gecicektr muhtemelen.. uzun sürerse geçmezse de doktoruna görün
demet56bungl Bsrlmnemr canim bendede ayni sikayetler var malesef doktorda gittim bu haftalarda erken dogum riski cok yuksek elinden geldikce yat dinlen bol bol.su ic dua et
-ikincikez-55 Bsrlmnemr bende 25+2 günluk hamileyim 2 gün önce gittim muayene olmaya sağlığimiz vb iyi cok sükür. Ama doktorum bebeğin başı biraz asağida dedi sen çok ayakta kalmışsın yorma kednini yat dinlen dedi . 2yaşinda kızim var mecbur yoruluyorum elimde değil. Sorun var mi dedim yok dedi yorma kendini falan dedi cok dikkat etmemiz lazım gerçekten bazen benimde hafif ağrim oluyordu baski hissediyordum ama 2gündür daha fazla dikkat ediyorum yorulmamak için.
Bsrlmnemr demet56bungl keşke çıkmasaydım dışarı pişman oldum. Yatıyorum canım bi ara geçti gibi oldu şimdi gene başladı. Sen kaçıncı haftadasın? Doktor sana erken doğum habercisi mi dedi?
demet56bungl Bsrlmnemr vallah dedi siz yenisiniz anlamasiniz ama bu hafralar en dikat etmeniz gereken hafta erken dogum olabilir dedi yat dinlen fazla yorulma dedi bana
Bsrlmnemr demet56bungl yatarım canım aağ ol. Ama öyle dayanamayacağım kadar ağrım yok sadece ağrıyor.. Ben şimdi açıkcası sen böyle yapınca telaş yaptım erken doğum riskim mi var diye
demet56bungl Bsrlmnemr telaslanma cnm.herkesin bir olmuyo sen dikat et diye dedim sadece tedbirli ol yat diye
Busraarsub Bsrlmnemr kasik ağrısını hafife alma ben ilk bebeğimi öyle kaybettim kasiklarim da sanci vardı araştırdım normal olduğu yazıyordu bebek büyüdüğü için falan diye. Ama suyum geldi ağrıdan bir kaç saat sonra. Ve gebelik sonlandırıldı
Asilaymomm Bsrlmnemr Canm aynı haftadayız. Benm bugun garip ağrılarım var karın yanlarım bacaklarım filan agryor. Nedn ole oldgnu anlmdm ınsallh normldr 😔