H69 38+4 sabah muayene oldum 3 cm açılma varmış nstde düzensiz sancı çıktı evdeyim gece 1 de yatış yapılıcak dualarınızı bekliyorumm 🐣
H69 Kardelenyigit 3 gün düzenli yürüyüş yapmıştım onun faydası oldu galiba merdivende çıktım arada dünden beride yürümemdeki zorluktan hissettim birşeyler olduğunu :)
taze_anne_ Hayirlisiyla gelsininsallah bebis🙏Bizde 38+5 olduk 💕kanli akintim var su anda nişan sanirim bugun geldii sizin de nisan gelmis miydiii
poyrazsmom_ Miranmiray ay sorma canım buranın demirbaşı oldum herkese hayırlı doğumlar diliyorum ama kendimde hiç bişey yok yarın40+6 oluyorum heralde yatıcam artık😂😂
Miranmiray poyrazsmom_ Ayy en kısa zamanda sağlıkla doğur inşallah canım ya🤗ben 36+4 oldum artık gelsin demeye başladım resmen 41 haftaya kadar dayanamam galiba ben 😂😂😂Allah sabır versin kuzum tez zamanda doğur inşallah
poyrazsmom_ Miranmiray canım benimm maşallah seninde vaktin geliyo yavaş yavaş Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kurtarsın senide çok teşekkür ederim😍❤️🤩😘
Mehtapp93 H69 canım yürümekte zorluk çekmek doğum belirtisi mi acaba benmde bugün başladı zor yürüyorum ama başka Bi belirti yok. 40 haftalık olduk gelsin istiyorum
Kaderdrsun12 Bende 35+4 üm bnm de 2 cm açılmam var sancım çıktı nst de şuanda var sancım 36 ya kadar beklese iyi dedi doktor ama haftası kurtarıyor dedi bakalım