DerinAy OzgeSelcuk ben başka bir şehirden yazıyorsunuz sandım. Altunizade acıbadem. Doktorum dışarıdan gelecek, zaten onun operasyon fiyatı 8,300tl. Bide 7,500tl hastanenin doğum fiyatı🙄 Doktorun doğum yaptırdığı hastanelerden birini seçmemiz gerekiyor.
Deletedmom262 OzgeSelcuk bende 3500 a yapicam. Uygun oldu diye seviniyorum. Dogum fiyatları yuksek baya
Kizimveoglumm YlmzSYlmz merhaba Canım bende esenyurt kıraçtayım yenihayat bana cok yakın şuan 2.gebeliğim tahminim 5 haftalık ilk bebeğimde aniden hastane ve doktor değiştirmek zorunda kaldım ve bağcılar yunusemre tıp merkezinde dogum yaptım sezaryan ile yenihayatta muayene ücreti ne kadar bende reyap hastanesini düşündüm ama biraz maddi olarak pahalı acaba oranın muayene ücretleri ne kadar yakın oldugu için belki orayı bende tercih edebilirim kontrol ve dogum bir hastanede olsun istiyorum o endişe ve korkuları yaşamak istemiyorum bana bilgi verirmisin
Minakumsal Kizimveoglumm muane ucreti sigortali 60 tl cnim temiz hastane Bnde tavsiye üzerine gittim memnun kaldım meral hanım çok ilgilendi sağolsun
Minakumsal Kizimveoglumm muane ucreti sigortali 60 tl cnim temiz hastane Bnde tavsiye üzerine gittim memnun kaldım meral hanım çok ilgilendi sağolsun
YlmzSYlmz Kizimveoglumm muayene 60 TL nst 25 TL normal dogum 900 epıdurallı 1900 sezeryan 1600 ozel oda tek kisilik olursa ayrı ucret 250 galiba bildigim bunlar canım. Meral hanım oranın en iyi kadın dogumcusu cunku butun gelen ona fıs alıyor. Bn cumartesi serklaj dikişimi aldrdm meral hocada onda bile cok guzel ılgılndı bnde gorumcemın tavsiyesi uzerıne gttm oraya yoksa yeni tasındım kıraça Baska bi yerler nasıl blmyrm.
Elo24 Kizimveoglumm Avcılar anadoluyada bakabilirsiniz ugras hanım ve baş hekim olan bir doktor var onlar gayet başarılı ve çok iyiler birde muayene ücreti 90 tl
Bercemclk YlmzSYlmz ben kanaryada oturuyorum da bana diğerleri çok pahalı gelyor Küçükçekmece de otyrm Doğum ücretı 900 iyi temiz mi hastane ilgili mi hangi doktoru onerorızsinz doğumumda az kaldı çünkü hemen karar vermeyliö yardımcı olurmsnz devleten korkuyom ilk doğumum
YlmzSYlmz Bercemclk valla bnde 2 aydr gidiyorum. Doktorumdn gayet memnunum sizi dinliyor sordugunuza cvb veryr terslemiyor aynı hastanede elmıra adında Bı doktr var ilk defa mecbur kalıp gttm neden gldn niye gldn dinlemiyor bile serklajlı oldugumu soyluyrm dnlmedı en son hocam boyle boyle anltnca o zmn sezeryan yprlar dedi. Niye ddm ee senn hamileligın riskli halbuki Bı risk yok cok sukur. Tekrar meral hanıma gttm hocam siz ne diyorsunuz diye gerek yok yavrum dedi bklrz acelemiz yok bebegın suyu haftası iyi neden eziyet edelim suni sancı bile kolay kolay vrmıyr en az 4.5 cm acıklılk olursa verırım diyor. Hastane de yeni yplmıs gorunurde temiz sakın yalnız meral hanımn hastası cok oluyor o yuzden erken saatlerde gıtmk daha iyi.
OzgeSelcuk miine bu hastane hakkında çok güzel yorumlar okudum keşke bana yakın olsa da bende gelsem oraya.
MrvDmrkr Esseanne jimer de 6.5 diyor ama daha pazarlık yapmadım bu işin bi son oluru vardır heralde 🤣 bursa bu konuda uçmuş gidiyor ya.
Minakumsal YlmzSYlmz merba Bnde yenihayat hastanesine gidiyirum bugün ikinci gün oldu Bnde son anda degistirdim hastanemi meral hanıma gittim demissiniz hafta sonu doğum olunca ücret değişyormus bize öyle bisey demediler bizede bugün gün verdi cumartesi sabahina merak ettim fark ne kadr oluyormuş bilginiz varmı?
YlmzSYlmz Minakumsal özel cagırırsak eger farklı ucret alıyolarmıs. Baska doktr yapmasın illa meral hanım gelsin dersek yani. Yoksa acilde ki doktr yapınca almıyor diye biliyorum. Elmıra diye bi doktr var dua edelim ıns ona denk gelmeyin berbat bir doktor Bı kere acile gttım gecen haftalarda bna neden geldin diyor. Kendı doktoruna git bnde keyfi gelmedim sancılanıyrm ddm muayene bile etmedi sadece nst cktı. Fark ne kadar bilmiyorum ama.
Mnk20ddm ayazmoms41 bende çakmak Erdem hastanesine gidiyorum 😊 son 5 günüm kaldı sezaryen olucam 2150 tl normal 1800 diye biliyorum
ayazmoms41 Mnk20ddm iyiymiş rakamlar :) hangi doktora gidiyorsunuz ? Hayırlısıyla kolaylıkla olur inşallah doğumunuz
Aylnnazkls1809 OzgeSelcuk bende eşimden yararlandığım için 2 bin TL normal fiyatı 3300 falanmış gerçekten doğum ücretleri çok pahalı ALLAH herkese kolaylık güç versin inşallah
Elfydr OzgeSelcuk bence fiyat iyi benim gittiğim hastanede doğum ücreti 6500 tl 🤦♀️ ama baya ilerledim bu saatten sonra değiştirmek istemiyorum doktorumdan çok memnunum
Sevendays OzgeSelcuk benimki 5000 tl sizinki yine iyiymis gittigim hastane de ozel ama ahim sahim biyer degil standart biryer artik hersey cok pahali
Minakumsal YlmzSYlmz meral hanım bana dedi cumartesi sabah saat 8,30da bekliyorum seni fln demekii yarın orda
Dumery Ücretler hastanelerin otel ve konaklama hizmetlerine göre değişiyor maalesef 3.000tl için doktor değiştirmezdim