Firdevs192 OzgeSelcuk canım bende aynı senin gibi ikilemdeyim. O kadar şanssızım ki hamile kaldım gittiğim hastanenin muayene ücreti 80 TL den 180 TL ye çıktı. 2000 TL olan doğum ücreti 3000 oldu. Doktorumdan memnunum başka özel hastane de yok ve devlete de gitmek istemiyorum. Napicam bilmiyorum. Allah yardımcımiz olsun 😔
Urul_yildiz OzgeSelcuk bence mantıksız olur cnm bnm de 3500 genel olarak en dusuk 2000 zaten 1500 tl için neden kafamı karıstırıyımki ve doguma cok az kalmıs ana gınede sen bilirsin tabı☺️
OzgeSelcuk Urul_yildiz bazen okuyorum başka postları 1500-2000 normal doğum diyorlar sezaryen için 2500-3000 diolar diyorum acaba ben mi fazla vereceğim benmki normalde olsan sezaryende olsan 3000 olduğu ıcın kafamı kurcalıyor. 👀
Wonderanne OzgeSelcuk bizim hastanemizde vardı çok şükür aldım kurtuldum kafam rahatladı insaAllsh bulursunuz sizde
AZE62 iremgun bende medicana ya gidiyorum. Beylikdüzü. En son fiyat aldığımızda 8 bin TL dediler. Artı anestezileri de farkı var Bin ile 2 bin TL arası 😁
Gzdkskn OzgeSelcuk medipol Pendik ücret açısından uygunmuş burada okumuştum değiştirmeyi düşünürseniz eğer bakabilirsiniz yeni hastane bende yüzyıl hastanesine gidiyorum doktorum çok tatlı yoksa şimdiye çoktan gitmiştim Medipol e 😊
YlmzSYlmz OzgeSelcuk ben maltepede oturdugunuzu yorumumu yptktn sonra gordum. O yuzden oyle yazdm karar sizin uygun fiyat sormussunuz bnde tavsiyede bulundum.
Bercemclk YlmzSYlmz ben kanaryada oturuyorum da bana diğerleri çok pahalı gelyor Küçükçekmece de otyrm Doğum ücretı 900 iyi temiz mi hastane ilgili mi hangi doktoru onerorızsinz doğumumda az kaldı çünkü hemen karar vermeyliö yardımcı olurmsnz devleten korkuyom ilk doğumum
iremgun Rabisbatu sen nereye gidiyorsun canım başka hastahanelerde fiyatlar nasıl acaba bir tık pahalı olduğunu farkındayım ben ama özel durum dolayısıyla doktorumu değiştiremicem.
OzgeSelcuk DerinAy zaten istanbul maltepede bulunan orta ölçekli bi hastanenin fiyatını söylüyorum ben. Siz nerdesiniz ki rakamınız o kadar uçuk ??
Yakamoz__gul OzgeSelcuk bence 3000 lira bı özel hastaneye göre makul bir fiyat. Bizim hastanede 5000 liraymis. En başında doktoruma başladım çokta memnunum. Tayinimiz cikmazsa doktorumu değiştirmeyi hiç düşünmuyorum. Bence memnunsan sende değiştirme. Bı yerlerden kisacaksin artık mecburen
iremgun Rabisbatu 2 katı nerdeyse. Çok olduğunu farkındaydım da bu da üzdü biraz baya fazla fark varmış 😀 muayene ücretleri ne kadar acaba
DerinAy OzgeSelcuk ben başka bir şehirden yazıyorsunuz sandım. Altunizade acıbadem. Doktorum dışarıdan gelecek, zaten onun operasyon fiyatı 8,300tl. Bide 7,500tl hastanenin doğum fiyatı🙄 Doktorun doğum yaptırdığı hastanelerden birini seçmemiz gerekiyor.
OzgeSelcuk Urul_yildiz evet var biliyorum. Hastaneye göre hekime göre değişiyor ücretler. Şimdi bi medicalparkla normal semt hastanesi bir olamaz ne hizmeti ne hekimi yani..
Gzdkskn OzgeSelcuk bende Istanbulda yaşıyorum sezeryan 3750 normal 2850 gittiğim yerde isteğe bağlı sezeryan 5000 epidural+500 :(