Bsraskmn Merhaba kızlar instagramda melon bebe isimli bir sayfa var linki aşağıda bu sayfadan daha önce alışveriş yapan varmı acaba ürünlerin kalitesi nasıl firma nasıl bilgi verebilir misiniz? Fiyatları uygun geldi ürünlerde resimde güzel duruyor ama kötü bir firmaysa paramla rezil olmak istemiyorum. https://instagram.com/melonbebe?igshid=cnizh2tv9ac6
Deleted5544 burda memnun olanlar vardı ama benim tanıdıgım aldı defolu ürün gönderdiler iade içinde kocasını araya sokmak zorunda kaldı 15 gün uğraştırdılar
Bsraskmn Deleted5544 hadi ya bende şikayet var sitesinde gördüm birkaç tane şikayet hep bu konuydu hatalı yanlış ürün ve iade sıkıntısı yinede emin olmak istedim. Peki bildiğiniz kaliteli bir sayfa varmı?
Deleted5544 Bsraskmn valla instagramdan güvenip hiç alışveriş yapmadım. soobe, civil ve e bebekten aldım bide eğer istanbuldaysanız eminönü havuzluhanı öneririm çok çeşit var
Deleted5544 Busra221 acıkmıs galiba, googlea havuzluhan yazınca numarası var ararsanız bilgi verirler sanırım
T-06123 Melon bebeden hiç alışveriş yapmadım ama tavsiye olarak bebemer bebe ve en ucuz bebek marketi önerebilirim fiyatları uygun ürünleri iyi geliyor aldım yıkadım bozulma yapmadı
bal_bebek8 T-06123 Bende ordann baktım bugün iyi görünüyor. Kafama takılan şey şu ürünler tek kargo halinde mi geliyor
T-06123 bal_bebek8 tek kargo derken hepsi tek paket içinde bebemer bebe ptt ve yurtiçi kargo ile antlaşmalı , en ucuz bebek market sadece yurtiçi kargo ile anlaşmalı