Elifnuraltunay 3 aylık hamileyim, bugun vajinamda bi baskı var sanki kalp atıyor orda 😕 ara ara ama sık sık degil, neden öyle olmuştur basina gelen oldumu.
Cansummm Elifnuraltunay benim de sizin gibi olmuştu alttan baskı yapıyordu ara ara ve hissettiriyordu. Ertesi gün Dr a gittim kese altında hafif kanama alanı oluşmuş ve bebek hafiften yukarı çıkmış ama plesantası aşağıdaymış o baskı yapıyor demişti Dr um zamanla çıkabilir çıkmayadabilir hareketlerine dikkat et demişti ve yukarıya çıkana kadar ilişki yasaklamıştı şimdi 16 haftalığız kanama alanımız tehlikeli boyutta olmasa da hala var ama çok şükür yavaştan plesantası yukarıya çıkmaya başlamış o alttan baskım yok oldu sen de kontrole gittiğinde mutlaka söylemelisin Dr una
Brcnysf Benim de oluyor vajina da ara ara kalp atımı gibi ama nedenini bilmiyorum bende @Elifnuraltunay
zgrYilmaz Bana da oluyor bende 4. Aydayim hemen hemen 3. Ayda hissettim o ağrıyı ama Dr baktı bı sorun olmadığını rahmin büyüdüğü için olabileceğini söyledi içim rahatladı korkmayın sizlerde ama yine de Dr unuza danışın herkeste aynı durum olacak değil inşallah ciddi değildir🙏🐣🌸
Cansummm Arkadaşın dediği gibi eahim büyümesi olup hiçbirşey olmayadabilir ama gene de danışman gereken bir konu 😊