Eliz01 Cafede ya arasın da çok fark var diyo mu yani normale göre sezeryan korkulacak birşey mi?benim de ilk Doğum 1,5saat de suni sancı ile oldu ikinci gelmek istemiyor kanala bile yerleşmemiş büyük ihtimal sezeryan olacak 🙄😭
Cafede Eliz01 korkulacak bise yok bunda biraz daha aci cekiorsun o kadar bn ucuncu sezaryen i yapcam arti iki kere burun ameliyati oldum hamile kalmasam daha olacak ameliyatlarim vardi 😂
Eliz01 Cafede asslın da Doğumdan korkuyoruz nedense şimdi Burun göğüs kalça ameliyatı olcak olsam sevinçten uçarım 😁😂😂🙏🏻Estetik güzel bebek daha güzel ama neden bilmiyorum 🤷♀️
Cafede Eliz01 hic sorma burun ameliyatına girerken gulerek heyecanli ve sabirsiz olarak girdim ama doguma girerken aglamadigim kadar agladim bide milleti de aglattim 🤣🤣
Eliz01 Cafede hahahahah 😅😅demi ikisi de ameliyat düşünsene estetik olsa güle oyna gireriz 😅sanırım küçüklük den kalma anlatılan diziler de gördüğümüz Doğum hikayeleri falan yoksa yani bebek hepsinden önemli can getiriyoruz mucize ama korkuyoruz😁😁
Cafede Eliz01 ya bunu dusundugum iyi oldu daha bide cocuklarim size emanet bna bise olursa die kndi kndime konusacaklarimi ayarliyorum pecete alim yanima diorum 🤣🤣 delimiyim neyimmm aglamicammm