Gamzebydmr Merhaba kızlar ne yapacağımı bilmiyorum reglim 3 gün geçti ama regli gününün 1. Günü test negatif çıktı ovulasyon böyle çıkıyor
inancin_annesi Gamzebydmr baska bir gebelik testi alin tekrar deneyin ovulasyon testlerinde de cift cizgi olunca gebelik oluyormus insallah oyledir 💙
Gamzebydmr HGa Canım ovulasyon testi o elimde gebelik testi var ama inan korkuyorum yapmaya çünkü adetimin olması gereken günde yani 2 gün önce yaptım çıkmadı
Happybsrn Gamzebydmr efektli ama normal değil uygulamadan çekiyorsan o öyledir kendi kameransa bilemem 😀
Happybsrn Gamzebydmr tek bi tane mi var test sen bilirsin ama bn olsam yapardım.. negatif çıksa da adet olana kadar umut var 😀
Gamzebydmr Happybsrn Evet canım 1 tane var elimde hafta sonu tekrar yasak olurmu ki o yüzden cumartesi mi yapsam
mlsmrtgl Gamzebydmr canım daha idrara geçmeyecek kadar düşüktür hcg benimde başıma geldi hcg 7 idi test negatifti . Bence kan ver
Gamzebydmr 4114eb Benimde aklıma o geldi dr. Pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı inşALLAH hayırlı haberlere karşılaşırız RABBİM isteyen herkese nasip etsin