Ebruakman Arkadaşlar 7 aylik tam 28 haftalık hamileyim ve 2 gündür siddetli bir diş ağrısı çekiyorum,ne yapmam gerek bu agri hafiflesin diye lütfen yardim edin..Hic birsey yiyemiyorum agridan cocuguma uzuluyorum artik 😔
Ebrarrrr Ebruakman siyah zeytin koy üserine tuzlu suyla galgala yap pamuk üzerine elma sırkesi koyup üzerine birak rabbim şifa verir inşalh parol da içebilirsin bi zararı yok
Kelebek29 Canım şimdi bir limonu ikiye ortadan vurlak bir.şekilde kesiyorsun. Sonda altınıda az kesip yuvarlak hale getiriyosun. Ocağın gözünün üstüne oturtuyosun üstüne 1 tatlı kaşığı tepeleme tuz döküyosun ve ocağın altını en küçük gözde kısık ta açıyorsun. Limonun dışı kapkara olana kadar yakıyosun. Ocağı kapatıyorsun kalın bir bezle tut sıcak olucak ( ocağın batar ama değer) bardağa sık içini iyice akıt tuzda üstünde ericektir az zaten neyse ılıdığı gibi hemen sadece ağrıyan tarafa al ve dişin üstünde dayanabileceğin kadar tut miğden bulandada tut tükür az bekle kalanla bit daha yap sonra siyah zeytini çekirdeğini çıkar 1 veya iki tane ağrıyan dişin üstüne yapıştırır gibi sar ağrıyan dişin üstüne yat dinlen. Bana bunu ankara hacettepede doktor olan çok can bir aile dostu hekimimiz söylemişti. Kızımda beni kurtarandır sadece ben reğil ablam ve tanıdığım onlarca kişi sende hemen yap inşallah şifa olur inşallahh...
Ebruakman Kelebek29 Ya cok tsk ederim,gercekten yapıcam simdi hemen inanılmaz derece de kotuyum Allah razi olsun ❤❤💙