lavienrose Kızlar 20. Haftadan sonra kaç kilo aldınız doğuma kadar? Şuanki ben 6 kilo aldım 22.Haftadayım… ama bu haftadan sonra baya endişelerim var 😂😂😂
BusraGS lavienrose 20 ye kadar almamıştım ama 29 olduk 9 kilo aldım durduramıyorum kendimi doğuma kadar napcam bilmiorum artık 😶
Fndksr lavienrose 20ye kadar hiç almadım 20den 27 ye 7 kilo 😅herkes hızlanma dönemi diyor yavaşlarmış son aylarda öyle teselli oluyorum
Psikolog-anne lavienrose canım tam o haftada 6 kilo almıştım. Cok hızlı aldım yani sonra kilo alımım bir durdu🤯😊 suan 33 üm 1 kilo aldım 7 kilo aldım toplam. Bende bu aralar bir anda hızlanacak diye korkuyorum 😁
Fndksr BusraGS yine de dengeli almak en iyisi. Vucüt ne kadar açılırsa o kadar deforme oluyor. Kilo verilse de sıkılaşmak mesele
Unsalinn_Annesii lavienrose 20. Haftama kadar 5 6 kilo arası aldım şuan 27+4 haftalığız 5 kilo daha aldım 10 11 kilo arası aldım 🤦
d190516 lavienrose bende 23 haftalığım 5 kilo aldım ikinci oğlum 🙈ilk oğlumda bundan bi tık az alarak 7 buçuk kiloyla Doğuma gitmiştim 3 buçuk kilo da çocuk doğurdum 😄yani illa son aylarda çok kilo alınıyo diye bişey yok