ElifTpcTalas Cans aynen canım banada oyle dedı doktorum ıkılı temzdı detaylıda oyle oyzuden hc ustunde durmadık
ElifTpcTalas gizem3443 canım ıkılı test nasıldı sonucu detaylu ultrasyona grdnmi kokrulcak hcbsy yok hemen neden yurtdısı testi istediler anlamadö baska bır anamoli yoksa ıstenmıyor kendı kendıne kayboluyor
gizem3443 ElifTpcTalas ikilinin sonucu iyidi canim.baska bir bulgu gormedi ultrasonda .yapalim.isterseniz dedi ona gore konusuruz bendde tamam dedim
ElifTpcTalas gizem3443 ozman bsey cıkmaz allahın izniyle canım baska bır bulgu yoksa onemsemıyor doktorlar ... kaybolur dıolar.. testn sonucu nzman cıkar
matruskaa ElifTpcTalas 18.haftada öğrendik 22.haftada kaybolmuştu canım leteral ventrikül genişlik var şu anda ama oda küçülüyor gittikçe hiç kafana takma geçici bu kistler
ElifTpcTalas matruskaa ınsallah canım doktorumda oyle dıor ama burda bazen yok down sendromu soyle boyle dıolar korkupr ınsan
matruskaa Eslemcim canım 39 haftadayım henüz doğum yapmadım genişlik büyümedi sürekli takip etti doktorum ama sürekli beyne giden damarlara beyne giden kan akışına beynin boşluklarını bakıp sıkıntı olmadığını söyledi önce allaha sonra ona güvenip bekliyoruz 🙏
matruskaa Eslemcim kistler kayboldu bizim yani bu genişlik için ölçü önemliymiş canım ve başka bulgularda olması lazımmıs kaç ölçüldü sizin
Eslemcim Biri sag ventrkal 8 mm sol ventrikl 5 mm diye soyledi bu mm lerde artma olma ihtimali yokmu şuan 32 deym yani artıp azalması neye bagli
Eslemcim okem bu hafta tekrar gidicem insallah şuan durum ne bilmiyoruz amyosentez yaptrmadm için ne durumda oldunu bilmiyorum
Eslemcim okem bende 33 haftadayim sizinki de kistlerden sonramı oldu yoksa sadece şu birikmesi olarakmi basladi
Eslemcim okem benimde kistler geçtikten sonra 8mm ölçüldü kistlerden korkuyordum şimdi bundan korkuyorum neden üst üste oldu diye