Damla________ Selinyavcan İlk gebeliğimde benim adet olmam gereken gün oldu peceteye sildigimde çok hafif kırmızıydı bi kere oldu daha olmadı
Unsalinn_Annesii Selinyavcan hafif geliyor benim hafifdi çamur lekesi gibiydi 3 gün falan sürdü çok gelmiyor yerleşme kanaması
Selinyavcan Damla________ benim kan pembemsiydi çok kırmızı değildi doktorum düşük tehditi olabilir dedi ilaç yazdı daha önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı 14. Haftada
Damla________ Selinyavcan anladım ortalarda başlarda sıkıntı olabiliyor tabi benim ki direk ilk gün olması gereken yerleşme kanamasıydı
Mom092 Selinyavcan canim iki gun oncede bende boyle geldi daha azdi ama rengi boyleydi doktoruma soyledim progestan yazdi hemen sende bi gorus istersen yerlesme olabilir flan demedi
Selinyavcan Mom092 banada progestan 200mg yazdı içiyorum Rabbim korusun inşallah bişy olmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Selinyavcan Mom092 Amin inşallah bütün hamile annelere hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin yavrularını sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın 🙏🌸