Msltms emrahedaeslemfamily uzuun olsun okumak keyif veriyor kuzumm maşallah 😍😍 bir şeyler vesile oluyor tabiki önemli olan doktora danışıp ve inanarak kullanmak ben ilk ay kullandım fayda etmediğini düşündüm çünkü adet bile olmadım hamile de değildim sonraki ay tekrar kullandım ve hamile kaldım pes etmedim normalde 3 ay öneriyorlar zaten 😊
Msltms Happybsrn duphastonu doktorum bana söktürücü olarak veriyordu tarlusalı önermiyordu . Duphaston eğer gebelik olsa tutunmayı sağlıyor düşüğü önlüyor canım gebelik olmazsa da adetini söktürüyor
Msltms ENA bu anı çok bekledim canım burda herkesin hikayesini okuyordum bi gün bende yazarım inşallah diye hep dua ederdim ve rabbim nasip etti 😍 çok sağol canım rabbim herkese nasip etsin inşallah 😍🙏🏻
Msltms benveoglum aynen öyle canımm bende senin gibi hiç hissetmedim sadece 3-4 gündür bi halsizliğim ve bulantım vardı ben üşüttüm zannediyordum bende dün öğrendim 6+6 ymış gerçekten mucize gibi bir şey 🥰🥰
Msltms rabisdmrl maşallah canım evet mucize gibi bende adet görmeden kaldım o yüzden kimse umudunu kaybetmesin olacağı varsa her türlü oluyor zaten 😍😍
Msltms Nil-Beyza yaa çok teşekkür ederimmm🙈🙈 hatırlıyor musun spora başlıcaktık moralim çok bozuktu negatif çıktı diye sonrasında hamile kalmışımda haberim yokmuş😍😍 rabbim tez vakitte sanada versin canımmm☺️☺️🌸
Nil-Beyza Msltms evetttt ondan baya şaşırdım ve çok sevindim gerçekten 😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Amin inşaAllahhhh bekleyen herkese içinde de bana inşaAllah😍🤲🏻
Minikimleben Msltms hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur yazını okurken mutlu oldum umudumuzu asla kaybetmemeliyiz rabbimin mucizesi çok sen de bu mucizelerden birini yaşamışsın 🤗