Zehra333 Happybsrn koltukta oturuyordum şimdi eşim seslendi kalktım sol kaşığım nasıl battı inşallah mercimeğim ordadır
Esme1989 Zehra333 nedendir bilmiyorum ama seninle ilgili hep iyi hissediyorum sanki hamilesin gibi doğuyor içime ama inan sebebini bilmiyorum inşallah öyledir 🙏🏻
Ecmelbeyza Zehra333 çatlamanın 11.günüyse henüz testte belli olmamış olabilir . Bence bir şeyler var sanki 😊
Happybsrn Zehra333 senin yarın belli olur adetin gelmezse gebesin inşallah.. ama bnm ki düzensiz hafta sonuna kdar yolu var..kafamdan çıkmıo evde yalnız oldugum için
Zehra333 Happybsrn Wonderanne Bzdgsaliha12 mlsmrtgl Mihribaliyar DilekBodurr Esme1989 Tugce1803 Ecmelbeyza bugün 1 de uyandım hiç bi şey yemeden içmeden saat 13:50 de yaptım . İlk idrarla değil ama . Sonuç düne göre daha silik . Artık yarını bekleyeceğim yarın adet günüm ovülasyona da pek bel bağlamamak gerekiyor zaten pazartesi adliye açılıyor işime başlıyorum en azından kafam dağılacak işler birikti baya yoğun çalışacağız hayırlısı başka aylara artık olmadıysa . Sadece sabahtan beri deli gibi hapşırıyorum Tuğçe senin belirti gibi bide yürürken sağ kaşık çok batıyor öylece kalıyorum yarın adet olmazsam haber ederim sizlere de
Happybsrn Zehra333 29.30.31 bnde bugünlerde bekliyorum ama yum. Geç oldu adet gecikir mi bilemem o zmn 5 yada 6 Haziran 😟
Tugce1803 Zehra333 bana aynısı geldi yine🤷🏻♀️ama bu da değişik sürekli aynı koyulukta gidiyor ama bana kalsa akşam yapardım senin akşam daha belli oluyor