Bzdgsaliha12 Canım en garantisi kan vermek. Valla bu ovülasyon testi insanı strese sokuyor ama benim içime sen hamilesin gibi geliyor
Esme1989 Zehra333 bence kesinlikle koyulaşma var adetini bekle tekrar yap testi inşallah pozitif göreceksin 🥰
Tugce1803 Zehra333 bana aynısı geldi yine🤷🏻♀️ama bu da değişik sürekli aynı koyulukta gidiyor ama bana kalsa akşam yapardım senin akşam daha belli oluyor
Wonderanne Zehra333 hadi bu ay senden güzel haber alalım Zehra ismini çok seviyorum tanımadan sevdim seni senin kadar bende istiyorum Allah sana bir bebek nasip etsin yaaa insaAllah 🤲🏻🌸🤗
Zehra333 @mlsmrtgl canım sende de süt beyazı akışkan akıntı geliyor mu afedersin 😔bide göğüslerin arada cız cız ağrıyor mu
Wonderanne Zehra333 Allah senden de razı olsun canım 🌸🤗 hamilenin duası kabul olir derler insaAllah artık bu ay bekleyişin müjdeli olur 🤲🏻🌸
mlsmrtgl Zehra333 kuzum git kan ver hem stres olmazsın bu kadar . Benim ilk gebeliğimde evde test yaptım negatif çıktı kan verdim değerim 7 idi . 10-15 gün sonra daha idrar testinde çıktı
Zehra333 mlsmrtgl kuzum hep adet geçmeden veriyorum damarım da zor bulunuyor benim o yüzde yarın da sabredeyim hastalanmazsam vereceğim kan Çümkü adetim gününü geçmez
Ftmyldzzz Zehra333 ben adet gunumde o kadar agrm vardiki anlatamam ama hamile oldugumu ogrendm adet beklerken
mlsmrtgl Zehra333 bende evde test yaptım emin olamadım gittim kan verdim hiç stres yaşamak istemedim . Sende yarın olmazsan git kan ver canım . Belki geç döllenme olmustur .