Merabalar herkese bende klasiktirki doğum hikayelerini kaçırmadan okur ve yazacağım günü bekledim 😊
Klasik hamile sorunları bende yaşadım mide bulantısıdır,kalp çarpıntısıdır falan.taki geldik 41+0 olduk ve suni sancı verilmesine karar verildi.normal doğum o kadar çok istiyordum ki,ama sonu hayırlısı olsun da diyordum.
Neyse sancı verildi bayramın son günü gece 1de.ebelerin zorlu muayeneleriyle 6cm e kadar ilerledik :) hep ümitliyim iyi düşünüyorum falan.yanımda da annem eşim dönüşümlü olarak kaldılar.18 saat suni sancı çektim artık son 8saatte hiç ilerleme olmadı açıklık manasinda,doktor yine bana bıraktı ve bu işin ilerleyeceğini pek sanmiyorum dedi bişey var gelmiyo.(çatım uygun bebek iri değil 3kilo)niye böyle anlamadık falan diyordu.bende doktorda elimizden geleni yaptık.ve sezaryen oldum cok üzüldüm.boşuna çektiğim acılara üzülmedim. En azından elimden geleni yaptım bastan kolayı secmedim diye.hayırlısı.su anda hastanedeyiz.24 saati doldurmayı bekliyoruz çıkmak için.bir sorunum olmamasına rağmen.ağrılarım doğal olarak var. ilk kalkış yürüyüş çok zor,sanırım en az 3gün böyle geçer.hafiflemesi bir 1-2haftayı bulur.ama her anne gibi bebeğini görüpte bunlara dayanamamak yok ♥️ katlanıyosun katlanmasan ne yapacaksın 😂 kaçarı yok.bebekle tam olarak ilgilenemiyorum emzirmeye çalısıyorum ,tam olarak alışamadı tabi.Bu arada hastahaneye giderken fazla bişey almamıştım zaten birer takım giydik bebeğimle ben.fazlasına gerek yok cidden.
hikayem bu kadar.Allah gerçekten anne olmayı isteyen herkese nasip etsin,tüm hamilelere kolaylıklar diliyorum ve bebişlerinede sağlık 🙏🏻